Kdo bo z nami?

Odlične goste smo povabili na valentinovo nedeljo 15. februarja 2015: klapo Ragusaveccijo – trenutno najpopularnejšo klapo iz Dubrovnika oz. Cavtata, ki obljublja, da se bo v naša srca dokončno utrl nepozaben izbor najlepših melodij Dalmacije. Zagotovo bomo slišali La musica di note, Zar je voljeti greh, Gde je ljubav tu si ti, Ne diraj mojo ljubav, Kad mi dodeš ti,… Obljubljajo tudi presenečenje..

Pridružil se bo tudi kvaliteten in prepoznaven glas Gorana Karana z nepozabno Lipa si lipa, splitske serende in ostalimi izbranimi hiti, spremljal pa ga bo naš ansambel Vera in originali, ki bo ob tem pripravil še poseben dalmatinski mix. Uvod v lepo popoldne oz. večer pa bo dodal še 16 članski domači orkester Petrovih tamburašev, pozdravili nas bodo še gostje iz Dubrovnika… In lepe trenutke bi radi podelili z vami…

Kdaj in kje?

Koncert bo v lepi športni dvorani Vransko /800m iz avtoceste LJ-CE , smer Trojane/ v nedeljo, 15. februarja 2015 ob 16.30.

Po koncertu bo še neobvezno »after srečanje« (cca 2 uri), kjer bo ansambel Vera in Originali predstavil najnovejši CD in se dokazal, da so vredni našega povabila na VESELO KARAVANO konec marca 2015. Malce bomo skupaj pokramljali, morda celo zaplesali, razdelili bomo nekaj lepih nagrad – potovanj, ki jih s sabo prinašajo gostje iz Dubrovnika.

Cena vstopnice: 20€

 

Predprodaja:

TA OJLA info@ojla.si , tel: 03 703 13 30 in TIC Vransko.

Priporočamo, da pravočasno zasedete svoje mesto (vsaj 30 min pred koncertom).

 

Poseben prevoz:

Organiziran je tudi poseben prevoz Iz:

1./ Ljubljana – Domžale – Lukovica – Trojane

2./ Maribor – Hoče – Sl. Bistrica – Sl. Konjice – Zreče – Vojnik

3./ Celje – Petrovče – Žalec – Šempeter – Šentrupert. Vstopi povsod na avtobusnih postajah (ob poti po stari cesti)

Cena prevoza: 10€