Veliki projekt Fotosalona in TA Ojla imenovan Sanjska poroka, smo uspešno pripeljali do konca. Sandi in Elvira sta v objemu sonca , morja, njunih Marka in Maše, končno dahnila svoj DA na prekrasnem mestu nad romantičnem Dubrovniku in otoku ljubezni Lokromu.

Akcija, ki je od razpisa naprej trajala vso leto, je bila za nas velik organizacijski in finančni zalogaj. Na razpis se je namreč prijavilo kar 33 parov, katere smo povabili na razgovor in fotografiranje ter »izluščili« simpatični par, ki je imel zares velik privilegij : od letalskega prevoza, do počitnic oz. namestitve na otoku Šipan in Dubrovniku ter plačila matičnih in drugih stroškov. Z nami je bila tudi ekipa, ki je ob tem pripravila mini fotografske počitnice na otoku Mljet, presenetila pa nas je tudi udeležba številnih domačih medijev. Sanjska poroka je bila osrednja vest Dnevnika hrvaške televizije.

Kljub temu, da se je letos v Dubrovniku poročilo že skoraj 300 parov iz vseh koncev sveta, sta imela Sandi in Elvira privilegij, da se kot prvi par poročita v antičnem parku ob ruševini cerkvice Sv. Orsula. Njima na čast je zapela klapa Atlant, Miran iz skupine Chateou, skupina Cadjo Manouche, čestitali so jima predstavniki Dubrovnika in sorodniki, ki so prišli na poročni obred. Nastalo je veliko lepih posnetkov, ki jih bomo zložili v knjigo , za Sandija in Elviro , nepozabnih spominov.

Naše izkušnje, znanje in poznanstva so zagotovo dobra popotnica in namig za tiste, ki si želijo drugačnega poročnega dogodka. Če ste tik pred poroko in razmišljate kako, se postavite v kot in počakajte, da vas mine ali pa pokličite ekipo Fotosalona.