Ojla – turistična agencijaOjla – turistična agencija
Forgot password?

Zdravstveno zavarovanje z astistenco na potovanju

Tako doma, kot v tujini smo izpostavljeni različnim boleznim in nezgodam. Stroški zdravljenja v tujini pa lahko znatno presežejo stroške enakih storitev doma, zato je pomembno, da se pred odhodom v tujino zavarujemo.

Zdravstveno zavarovanje v tujini z asistenco GENERALI krije naslednje stroške:

 

 

 

VSE INFORMACIJE O ZAVAROVANJU IN SPLOŠNI POGOJI

 

Ali zdravstveno zavarovanje z asistenco na potovanju krije stroške, ki so nastali zaradi COVID-19?

Države brez opozoril o potovanju:
Celotno kritje je zagotovljeno – tudi za primere Covid-19. Kriti so vsi stroški zdravljenja, morebitni test v primeru pojava ustreznih simptomov, morebitni dodatni povratni potni stroški ter morebitni dodatni stroški za podaljšano nastanitev.
Stroški nastanitve v čisti karanteni niso zagotovljeni. Niso pokriti stroški “predpisanega” profilaktičnega testiranja Covid-19 kot zahteve za vstop ali odhod.

Države z opozorili o potovanju zaradi Covid-19 (rdeči seznam)
Zavarovanje na potovanju na destinacijah, ki so na rdečem seznamu je popolno, razen za Covid-19 – tu ni zavarovalnega kritja

 

Izrecno poudarjamo, da lahko pandemija Covid-19 vodi do omejitev v zdravstevni oskrbi in naših običajnih storitev ni mogoče zagotavljati v običajni kakovosti. Zaradi visokih primerov Covid-19 je lahko zdravstvena oskrba preobremenjena, bolnišnice in običajna kakovost oskrbe morda ne bodo na voljo.