…in si zagotovi poceni izlet oz. počitnice.

Vsak dan do 1. avgusta bomo na naši Facebook strani objavili fotografijo obmorskega kraja in če boste v 24 urah pravilno odgovorili, si boste prislužili 1% popusta za vsak pravilen odgovor. V 64. dneh, si lahko tako prislužite 64% popusta na ponujene destinacije v naši organizaciji.

 

In sicer za:

1. Orebič, hotel Komodor, počitnice v avgustu ali septembru.

2. Mljet, zaključek poletja v hotelu Odisej, 2.-7.10. (bogat program)

3. Benetke, enodnevni izlet v avgustu ali septembru

4. Toskana, 3 dnevni foto potep v oktobru.

 

Sproti vas bomo tudi presenečali s kakšno ugodnostjo ali darilom, zato dnevno spremljate našo Facebook in internetno stran..

Vaša naloga je torej, da v 24 urah pravilno odgovorite, kateri obmorski kraj je na sliki in da ob uveljavitvi popusta (najprej se bo lahko uveljavili ob prijavi po končani akciji 2. avgusta) javite, koliko pravilnih odgovorov naj bi vam pripadalo do 1. avgusta (mi jih bomo seveda še enkrat potem preverili). Vabimo vas tudi, da redno spremljate naše strani, morda dodate kakšen simpatičen komentar, kakšen verz, veseli bomo, če boste stran delili naprej.

Vsak trud se splača. Verjamemo, da se bo tudi vam, pa četudi vam morda objavljena fotografija prinese le kanček sonca in morja v vaše srce…

Danes pa je na sliki????