Ojla – turistična agencijaOjla – turistična agencija
Forgot password?

O nas

Zakaj izbrati nas?


Bogata ponudba


Tudi če česa nimamo, se potrudimo in najdemo. Sodelujemo z vsemi slovenskimi turističnimi agencijami in z nekaterimi tujimi. Tudi če počitnice ali potovanje niso v naši organizaciji, vam lahko poiščemo karkoli in za to računamo isto ceno kot drugod. Ne skrbite, provizije ne plačujete Vi!


Zadovoljni potniki


Naša ekipa igra na osebno noto in si ženemo k srcu, če kaj ne gre po načrtih. Vedno damo še kakšno stvar več, kot je zapisno v programu in se trudimo, da predvsem na izletih odnesete s potovanja spomine za celo življenje. Če nam ne verjamete na besedo, si preberite pohvale naših zadovoljnih potnikov (v novicah ali na Facebook strani)


Specialisti za Dalmacijo


Tam osebno poznamo prav vse hotele, lastnike, plaže, skrite kotičke, gostilne, prevoznike in čistilke. Če vas zanima kaj, kar ni zapisano, nas pokličite in z veseljem bomo pokramljali z vami. In če imate kakšne prav posebne želje, pa ponudbe ne najdete na naši spletni, vam bomo uredili prav vse kar bo v naši moči.


Strokovno in s srcem izdelani izleti


Naša ekipa ima bogate izkušnje in tesne sodelavce na področju izdelave izletov. Vaši skupini se bomo prilagodili, hkrati pa vam stali ob strani in vas vodili, da boste brez skrbi. Pa še kakšen nepričakovan cukr bomo dodali.


ZGODBA O LASTNIKIH IN POSLANSTVU

Agencija Ojla je družinsko podjetje, v katerem delajo prav vsi člani družine Masnec. Turizem jim je v krvi, saj sta Edi in Zlatka Masnec ustanovila in skoraj dva desetletja uspešno vodila eno vodilnih znamk na slovenski turistični sceni, agencijo DOBER DAN TURIZEM. V svojem dolgoletnem delu sta vzpostavila prenekateri partnerski odnos s hotelirji na hrvaški obali, si pridobila zaupanje in dobra pogajalska izhodišča.

Svoje znanje in izkušnje prenašata na pomlajeno vejo, agencijo OJLA, ki nadaljuje začrtano pot in dodaja nove, sveže produkte.

 

ZGODBA O AGENCIJI OJLA

Agencija Ojla je specialist za Južno Dalmacijo. Tam osebno poznamo prav vse hotele, lastnike, plaže, skrite kotičke, gostilne, prevoznike in čistilke. Če imate kakšne prav posebne želje, pa ponudbe ne najdete na naši spletni strani, nas pokličite in uredili vam bomo prav vse kar bo v naši moči.

Poleg počitnic vsako leto organiziramo tradicionalne izlete, katerih se nekateri udeležujejo vsako leto, pa ne zaradi imena, ki ga imamo, ampak zaradi osebne note, ki jim jo dodajamo. Naši potniki nam zaupajo, da bodo izleti polno in kvalitetno izpeljani, za kar se osebno potrudimo prav vsi zaposleni.

Vpeljali smo tudi nov produkt, ki je nekaj edinstvenega, to so foto popotovanja. Na zanimive lokacije popeljemo izletnike, ki so željni dodatnega znanja o digitalni fotografiji in verjemite, vaši prijatelji bodo z navdušenjem pregledovali albume s potovanj in si bodo lahko v živo predstavljali, kaj vse ste doživeli…

ZGODBA O POSLOVNIH PROSTORIH

Lastniki so z vso skrbnostjo obnovili več kot 150 let staro hišo v središču Šempetra, ohranili vse podrobnosti in v njej uredili poslovne prostore agencije Ojla.

KAJ VAM PONUJAMO?

 

Ekipa turistične agencije Ojla