Pine beach klub, zanimivo in enkratno počitniško naslelje v Pakoštanih, je bilo izhodišče za novo srečanje fotografov, ki so se odzvali na naše povabilo po druženju, izmenjavi nasvetov, pa tudi k tekmovalnosti. Srečanje smo namreč poimenovali 24 ur fotografije – 48 ur zabave.

Pa ne le za fotografe, nekaj zabave in predvsem veliko priložnosti je bilo tudi za zabavo in športne aktivnosti, saj smo organizirali izlet z ladjico na otok Vrgado, za nas je igral odličen glasbenik Miran (skupina Chateou), iz Zadra so nas obiskali glasbeniki skupine Yet Set in kar 18 športnih panog je bilo na voljo za sprostitev, 9 animatorjev Pine beacha pa je razgibalo plažo z vodno aerobiko, izborom miss in zabavnimi igricami.

Če boste letos obiskali Pine Beach Klub, boste zagotovo navdušeni nad urejenostjo, pestro animacijo, športno ponudbo v kateri izpostavljamo vodne programe z kar 35 plovili. Agencija Ojla ima v naselju največji zakup hišic in dobro sodeluje z ekipo kluba. Skupaj z našim Fotosalonom ob tej priliki razpisujemo natečaj za fotko Pine Beaca, kjer za izbrano fotografijo ponujamo 7 dnevne počitnice za 2 osebi v poletju 2012.

Na Fotosalon.si pa lahko sodelujete v razpisu za fotografijo poletja Pine Beach kluba. Več…