Prijavite se prej

Ponudniki namestitev spodbujamo pravočasne prijave z nižjimi cenami. Običajno so popusti za počitnice največji do 31.12. in se postopno manjšajo do 31.3., ko začnejo veljati redne cene. Izkoristite ugodnosti, ki vam jih ponujamo in ne čakajte na last minute popuste, ker ni nujno, da bodo prišli!

Ne čakajte na last minute popuste

Do znižanj v zadnjem trenutku pride redko, vse manj, saj hotelirji in agencije stimuliramo zgodnjo prijavo. Če se kapacitete zapolnijo, teh popustov seveda ni. Pomislite na razprodaje oblačil – to so običajno poberki (ostanki), kar nikomur ni všeč.
Podobno je s počitnicami. Ne pobirajte torej ostankov in ne čakajte na nizko ceno nečesa, kar sicer ne bi izbrali in za kar ne veste, koliko bo stalo.

Izberite drug datum potovanja

Če ste vsaj malo fleksibilni, prosite vašega prodajnega referenta v turistični agenciji, da pogleda, kdaj se termin »lomi«. Primer: Do 15.7. je cena v hotelu 55€ na dan, po 15.7. pa 65€ na dan. Če želite znižati ceno za počitnice in imate čas, bo z vsakim dnevom odhoda prej, skupna cena počitnic nižja.

Počitnice rezervirajte v vaši priljubljeni turistični agenciji.

Ste vedeli, da imamo agencije velikokrat nižje cene kot hoteli direktno? Poleg tega pa so prednosti tudi drugje:
– Plačilo na 12 obrokov (brezobrestno – kartica)
Redkokdo si lahko privošči enkratno plačilo počitnic. V agenciji lahko počitnice odplačate v enem letu, večinoma brez obresti (odvisno od vaše kreditne sposobnosti oz. kartice) in zgodnje prijave.
– Plačilo v obrokih do odhoda
Če združite točko 1 s to točko, ste prihranili veliko! Če se prijavite prej, lahko vsak mesec do odhoda plačate del zneska in za to ne potrebujete kreditnih kartic.

Ne plačujte počitnic, ki se jih mogoče ne boste udeležili! Kaj pa če zbolite?

Sklenite zavarovanje rizika odpovedi! VEČ O ZAVAROVANJU