Selfi, sebek, fotka… Zanimiva, razigrana, polna življenja. Takšna, da jo bo v veselje pogledati in jo boste radi pokazali tudi drugim. Če bo še nekaj več, če se bo vklopila v kontekst natečaja, če bi jo človek gledal in gledal…, bo pa sploh konkurenčna za lepe nagrade, ki vam jih ponujamo in katerih zmagovalce posameznih kategorij bo izbrala tri članska komisija fotografov, četrti član pa boste obiskovalci in glasovalci FB strani.

Pravila in priporočila:
Fotografije morajo biti posnete v letošnjem letu in jih s priponko pošljete na info@ojla.si ali edi@ojla.si.
Fotografije (selfi ni obveza), morajo vsebovati podatke: ime in priimek avtorja ter naslov (recimo: Miha uživa v Salzburgu, mi 4je v..…).
Skušajte biti inovativni, posebni, mogoče smešni, nagajivi, »bombastični«… Približajte se naslovu natečaja.
Fotografije objavljamo in »nalagamo« v album natečaja na FB strani https://www.facebook.com/bozicni.izleti/. Po izteku natečaja bomo objavili 10 izbranih, izmed katerih bo potem žirija (fotografi: Albin Bezjak, Gašper Pintarič, Edi Masnec) izbrala zmagovalno fotko z lepo nagrado /5 dni Korčule za 1.maja/.
Dodatno (tolažilno) nagrado pa bo med 10 izbranimi prejel tudi tisti z največ všečki.
Potovanje z Ojlo ni obveza za sodelovanje v natečaju (je pa priporočljivo). S sodelovanjem pa se tudi strinjate z objavo na Ojlinih družabnih omrežjih in/ali tiskanih edicijah.
Neprimerne in nekvalitetne posnetke ne objavimo.