Veseli smo, če se gostje zadovoljni vračajo iz naših potepanj, še posebej, če dobimo tudi pismen odziv. Sprejmemo tudi pripombe, če so upravičene, žalosti pa nas, ko redki posamezniki skušajo neupravičeno izsiliti odškodnino ali vložijo pritožbo šele potem, ko so že nekaj časa doma, čeprav bi lahko na licu mesta najlažje odpravili kakšne malenkosti. Razveselil pa nas je neverjetni pozitivni odziv na zadnja praznična potovanja, kjer smo imeli zares veliko gostov na poti. Razen enega gosta, ki je vložil reklamacijo, ker prvi večer ni bila samopostrezna večerja, smo prejeli zelo veliko pohvalnih pisnih odzivov, ki zares »pobožajo« našo dušo in dajo moči in energije sodelavcem.

Hvala vsem.

In še nekaj odzivov:

 

Ne bom vas hvalil, ker bi izgledalo preveč kičasto… Vse je bilo naj, naj, naj.
Odlična vodnika Natalija in Rok, izvrstni lokalni vodniki, še vreme ste zrihtali, še enkrat hvala za prelepe prvomajske praznike!

lep pozdrav
Breda in Vilko

 

Pozdravljeni!

Prvič sva šla z vašo agencijo in rečem lahko samo, da je bilo prečudovito, nepozabno in polno doživetij.
Zelo dober program, veliko smo videli, samo žal je prehitro minilo 😉.
Zahvala pa tudi naši super vodički Barbari 🌞 in šoferjema, ki sta nas varno vozila okoli.

Hvala za pestro potovanje in sigurno se bova še kdaj odpravila na pot z vašo agencijo.

Lep pozdrav s Koroške

Simona in Matjaž

 

Spoštovani in dragi Ojlovci,

Prvomajske praznike sva z možem letos preživela na vašem potovanju po Balkanu. Makedonija, Grčija, Albanija. Tudi Beograd za povrh. Svojih občutkov preprosto ne morem opisat, vse je bilo super. Vodička Barbara zakon, do minute vse organizirano in pod kontrolo tako kot je treba. Hoteli vsi do zadnjega odlični, priznam da nad mojimi pričakovanji. Hrana odlična, skratka….. nimam dovolj besed pohvale. Hvala Ojli, še posebej pa naši Barbari za teden presežkov. Tudi prvi in drugi volan sta bila fenomenalna, prijetna, skratka… naša. Sigurno bova še šla z vami. Komaj čakam, da bom videla kaj pripravljate za drugo leto.

Lep pozdrav Davorka in Željko

 

Spoštovani.
Sem David in pišem tudi za sopotnico Andrejo, za potovanje Makedonija 26.4.-3.5.2019 – vlagam reklamacijo.
Na izrecno vprašanje ste odgovorili, da bodo vsi obroki samopostrežni (izjemoma po ladjici – kjer je bilo pa obup in spet nisva jedla z njihovega krožnika) – ker določene vrste hrane niso za naju. A že prvi večer so naju negativno presenetili s krožnikom paprikaša. Tako sva poleg dodatnega večerjanja lačna potrošila še nekaj časa čakanja za takšno neustrezno presenečenje.

Drugače pa vseeno pohvala za lepo izpeljano potovanje kot celote, z voditeljico Natalijo.

 

Spoštovani, še enkrat hvala za res super prvomajski dopust, takšno kartico kot je prejel Mirči si seveda zasluži tudi Edi, res da je v elektronski obliki, je pa vseeno fizično naredila dolgo pot…. Žalec, Slovenj Gradec, Korčula, pa zopet domov na koroško.
Če ne prej se vidimo drugo leto na Korčuli,

Še enkrat hvala in lep pozdrav s Koroške Irena in Simon

Spoštovani!
z možem in nekaj prijatelji smo se udeležili vašega izleta v Makedonijo, Grčijo in Albanijo od 26. 4. do 3. 5. Z možem in družbo precej potujeva, večinoma z avtobusom, toda ta izlet po marsičem izstopa, zato sem se odločila, da vam napišem vse pohvale, ki se jih bom spomnila. Program je bil vrhunski, veliko smo videli, organizacija je bila odlična. Hoteli so bili lepi, solidni, osebje hotelov pa prijazno in ustrežljivo.Vodniki so bili odlični, tudi tisti, ki so nas pričakali na drugih destinacijah – svoje delo so opravili točno tako, kot bi si želeli. Naši vodnici Nataliji Hočevar sem povedala, da toliko neustavljivega optimizma in toliko neskončne energije, kot jo ima ona, nisem še videla. Ves čas je bila dobre volje, na poti v Makedonijo se je na nočni vožnji vsake toliko časa oglasila z dobrovoljnim “Ojla” in nas opozorila na pavze, pazila je, da se vsi potniki dobro počutimo.Na koncu Makedonskega večera nas je presenetila z mojstrskim igranjem harmonike in petjem ter ustvarila pravo “žurersko” vzdušje, tako da je s polkami in valčki k plesu pritegnila praktično vse udeležence izleta.
Njen fant Rok je bil vsem v oporo in pomoč, njegove duhovite opazke so ustvarjale dodatno prijetno in veselo vzdušje. Prav tako sta bila voznika dobre volje in zabavna in vedno v pomoč s prtljago.

Razšli smo se na parkirišču pri Atlantisu kot prijatelji, čeprav smo mi starejši oz. smo vsaj ena generacija pred vašimi mladimi prijetnimi vodniki.

Mislim, da je vaša ekipa veliko prispevala k ugledu in prepoznavnosti vaše agencije, ki jo bom vedno in vsakemu priporočala.

Veliko uspehov, dobre volje in optimizma želiva tudi v prihodnosti!

Prijazen pozdrav,

Mirjana in Zlatko

 

Spremljam vaše poti po bivši Jugoslaviji. Čudovite so. A tudi Rusija je fantastična. Glamurozna. Prečudovita. In izjemno čista. Vsaj na teh poteh, med Moskvo in Saint Petersburgom. Vredna vsakega evra, vsakega rublja in kupejke. Samo potovanje je sicer finančni zalogaj, a sicer cenovno zelo ugodna, ceneje kot pri nas …

Pišem vam zato, da vam predlagam, da (Ojla) še naprej dela Rusijo, ne oziraje se na to, da smo zdaj bili samo trije Slovenci. Delajte direktno z Rusi. Vodički sta bili fantastični, vašega kova, z ogromno znanja in entuziazma. Vodenje v srbščini ni niti malo moteče, spremljevalec iz Srbije pa res ne vem, zakaj je bil zraven, hehehe

Meni se je uresničila dolgoletna želja, tudi po vaši zaslugi, ko ste me na maturantskem izletu okužili z Rusijo. Za kar vam bom vedno hvaležna. Dobila sem veliko, veliko več, kot bi si v najbolj drznih sanjah upala sanjati. Program poln, vendar izjemen. Naslednjič bom šla v lastni režiji. Zmanjkalo je časa za Tolstoja, za Jasno Poljano, za Bolšoj teater ..

Marjana

 

Spoštovani,

ja, res so prvomajski prazniki minili, a spomini ostanejo za vedno.

Bila sva z vami po Makedoniji, Albaniji, Grčiji, izlet je bil prelep, voznika Iztok in Borut odlična, predvsem pa gre zahvala profesionalnemu in vrhunskemu vodenju Natalije, ki je kos vsem izzivom.
Ob tej priložnosti pa se zahvaljujeva tudi vaši pozornosti, ki sva je bila deležna 30.4. na tradicionalnem makedonskem večeru v gostišču pri Biljaninih izvirih, ko ste naju za 50. obletnico poroke presenetili s torto. Res nepozabno!!
In seveda, še bomo potovali skupaj!!

Pozdrav vsej vaši ekipi in še naprej veliko uspeha pri vašem poslovanju

Silva in Janez