Turistična agencija OjlaTuristična agencija Ojla
Forgot password?

Dubrovnik

(Južna Dalmacija | Hrvaška)

»Tisti, ki iščejo raj na zemlji, morajo priti v Dubrovnik«, je nekoč zapisal Bernard Shaw, opijanjen od zakladov, ki jih v svojih nedrjih skriva mesto z enkratno kulturno – zgodovinsko preteklostjo, obdano z morjem in soncem. Mesto, ki je bilo dolga stoletja država zase. Mesto, ki si je z zadnjimi močmi izborilo svoj obstoj tudi v zadnji balkanski vojni. Dubrovnik je mesto, ki mu ni enakega v Evropi. Je mesto za vselej in prav zdaj si ga velja še posebej ogledati. Ponovno živi svojo zgodovino, turizem pa mu daje življenje.

hoteli ob peščeni / prodnati plaži, hoteli v mestu

bankomat, bar, dvigalo, klimatiziran, menjalnica, nekadilski hotel, ob plaži, restavracija, trgovina s spominki, wi-fi

družine

niso dovoljene

Lega: V borovem gozdu v zalivu Lapad ob obali. Od starega mesta je oddaljen 3 km.

Plaža: Peščeno betonska plaža.

Bivanje: Klima, sat TV, prha/wc, telefon, fen, del sob ima balkon in pogled na morje, del sob je s pogledom na park in brez balkona. Sobe imajo možnost dodatnega ležišča (klasično), otroška posteljica je brezplačno.

Storitev: Polpenzion, samopostrežni zajtrk ter večerja

Hotelska ponudba: Popolnoma klimatiziran hotel, recepcija, aperitiv bar, restavracija, Lido bar, trgovinica s spominki, storitev pranja in likanja perila, sobna strežba, uporaba interneta za doplačilo, glasbeni program.

Športna ponudba: V bližini panoramski poleti, potapljanje, sea-kayaking, tenis, najem koles.

Domače živali: niso dovoljene.

OCENA OJLA: ***

Cenik
  • Osebni podatki:

  • Prebivališče

  • Storitev

  • Sporočilo

    PRIPOROČAMO! Riziko odpovedi je odstopnina, ki jo lahko potnik uveljavi v primeru neudeležbe potovanja zaradi določenih okoliščin. Več...