Ojla – turistična agencijaOjla – turistična agencija
Forgot password?

Hotel Royal Blue 5*

Dubrovnik

(Južna Dalmacija | Hrvaška)

»Tisti, ki iščejo raj na zemlji, morajo priti v Dubrovnik«, je nekoč zapisal Bernard Shaw, opijanjen od zakladov, ki jih v svojih nedrjih skriva mesto z enkratno kulturno – zgodovinsko preteklostjo, obdano z morjem in soncem. Mesto, ki je bilo dolga stoletja država zase. Mesto, ki si je z zadnjimi močmi izborilo svoj obstoj tudi v zadnji balkanski vojni. Dubrovnik je mesto, ki mu ni enakega v Evropi. Je mesto za vselej in prav zdaj si ga velja še posebej ogledati. Ponovno živi svojo zgodovino, turizem pa mu daje življenje.

Hotel Royal Blue se nahaja na mirni lokaciji na plaži v predelu Babin Kuk v Dubrovniku, ponaša pa se s strešnim bazenom za odrasle in barom s panoramskim pogledom na zaliv Lapad. Hotel je del letovišča Importanne in ponuja notranji bazen, spa, savno ter brezplačen WiFi v vseh predelih.

Nekatere sobe vključujejo pogled na morje, vse pa nudijo klimatsko napravo, balkon, kabelsko TV z ravnim zaslonom in lastno kopalnico s kopalnimi plašči, copati ter brezplačnim toaletnim priborom.

V sklopu hotela se lahko sprostite v baru in obedujete v samopostrežni restavraciji ter restavraciji z jedmi po naročilu.

Na voljo so 24-urna recepcija, bankomat, trgovina s spominki, najem avtomobila in letališki prevoz. Letališče Dubrovnik je oddaljeno približno 25 km.

Do starega mestnega jedra se pripeljete v 10 min, do središča mesta pa vas v 20 min pripelje tudi avtobus, ki ustavlja le nekaj metrov stran.

Cenik

Ker se cene nenehno spreminjajo, vam bomo z veseljem poiskali najugodnejšo ponudbo na tržišču. Za cene nas pokličite na 03 703 1330 ali pa nam pošljite povpraševanje preko spletnega obrazca, do katerega pridete s klikom na spodnji gumb.

Pošlji povpraševanje
  • Osebni podatki:

  • Prebivališče

  • Storitev

  • Sporočilo

    PRIPOROČAMO! Riziko odpovedi je odstopnina, ki jo lahko potnik uveljavi v primeru neudeležbe potovanja zaradi določenih okoliščin. Več...