Ojla – turistična agencijaOjla – turistična agencija
Forgot password?

Hotel Royal Blue 5*

Dubrovnik

(Južna Dalmacija | Hrvaška)

»Tisti, ki iščejo raj na zemlji, morajo priti v Dubrovnik«, je nekoč zapisal Bernard Shaw, opijanjen od zakladov, ki jih v svojih nedrjih skriva mesto z enkratno kulturno – zgodovinsko preteklostjo, obdano z morjem in soncem. Mesto, ki je bilo dolga stoletja država zase. Mesto, ki si je z zadnjimi močmi izborilo svoj obstoj tudi v zadnji balkanski vojni. Dubrovnik je mesto, ki mu ni enakega v Evropi. Je mesto za vselej in prav zdaj si ga velja še posebej ogledati. Ponovno živi svojo zgodovino, turizem pa mu daje življenje.

Hotel Royal Blue se nahaja na mirni lokaciji na plaži v predelu Babin Kuk v Dubrovniku, ponaša pa se s strešnim bazenom za odrasle in barom s panoramskim pogledom na zaliv Lapad. Hotel je del letovišča Importanne in ponuja notranji bazen, spa, savno ter brezplačen WiFi v vseh predelih.

Nekatere sobe vključujejo pogled na morje, vse pa nudijo klimatsko napravo, balkon, kabelsko TV z ravnim zaslonom in lastno kopalnico s kopalnimi plašči, copati ter brezplačnim toaletnim priborom.

V sklopu hotela se lahko sprostite v baru in obedujete v samopostrežni restavraciji ter restavraciji z jedmi po naročilu.

Na voljo so 24-urna recepcija, bankomat, trgovina s spominki, najem avtomobila in letališki prevoz. Letališče Dubrovnik je oddaljeno približno 25 km.

Do starega mestnega jedra se pripeljete v 10 min, do središča mesta pa vas v 20 min pripelje tudi avtobus, ki ustavlja le nekaj metrov stran.

Cenik
Novo leto 2019 do 30.12.2018
1 dan2 dni3 dni4 dni
1/2 deluxe72 €132 €180 €228 €
1/2 deluxe, morska stran84 €156 €210 €264 €

Cena vključuje: nočitev z zajtrkom, pijača dobrodošlice, pozen zajtrk 1.1.2019 s šampanjcem, zgodnja prijava in pozna odjava (glede na razpoložljivost), brezplačen Wifi, zdravica 31.12.2018 (18:00-19:00).

Doplačila: turistična taksa 1,2 €/osebo/dan, polpenzion 15€/osebo/dan, parkirišče 10€/dan.

Pošlji povpraševanje
  • Osebni podatki:

  • Prebivališče

  • Storitev

  • Sporočilo

    PRIPOROČAMO! Riziko odpovedi je odstopnina, ki jo lahko potnik uveljavi v primeru neudeležbe potovanja zaradi določenih okoliščin. Več...