Turistična agencija OjlaTuristična agencija Ojla
Forgot password?

Dubrovnik

(Južna Dalmacija | Hrvaška)

»Tisti, ki iščejo raj na zemlji, morajo priti v Dubrovnik«, je nekoč zapisal Bernard Shaw, opijanjen od zakladov, ki jih v svojih nedrjih skriva mesto z enkratno kulturno – zgodovinsko preteklostjo, obdano z morjem in soncem. Mesto, ki je bilo dolga stoletja država zase. Mesto, ki si je z zadnjimi močmi izborilo svoj obstoj tudi v zadnji balkanski vojni. Dubrovnik je mesto, ki mu ni enakega v Evropi. Je mesto za vselej in prav zdaj si ga velja še posebej ogledati. Ponovno živi svojo zgodovino, turizem pa mu daje življenje.

hoteli ob peščeni / prodnati plaži

bankomat, brezplačno parkiranje, fitness, gretje, kemična čistilnica, klimatiziran, menjalnica, najem avtomobilov, nekadilski hotel, ob plaži, restavracija, samopostrežna večerja, sef na recepciji, wi-fi

niso dovoljene

Lega: V zalivu Lapad, od starega mesta je oddaljen 3 km. Obdaja ga mediteranski vrt in borov gozd.

Plaža: Peščeno-betonska pred hotelom, na plaži se nahaja bar s prigrizki, kabine in prha, najem ležalnikov in senčnikov za doplačilo.

Bivanje: Sobe: Klima, sat TV, prha/wc, sušilec za lase, telefon, mini bar, balkon, večina sob gleda na morsko stran. Možnost dodatnega ležišča, otroška posteljica brezplačno.

Storitev: Polpenzion, samopostrežni zajtrk ter večerja.

Hotelska ponudba: Popolnoma klimatiziran hotel, recepcija, aperitiv bar, restavracija, storitev pranja in likanja perila, privatno parkirišče, teniško igrišče, sobna strežba, uporaba interneta za doplačilo, glasbeno zabavni program.

Športna ponudba: V bližini panoramski poleti, potapljanje, sea-kayaking, tenis, najem koles.

Domače živali: niso dovoljene.

OCENA OJLA: ***+

Cenik
  • Osebni podatki:

  • Prebivališče

  • Storitev

  • Sporočilo

    PRIPOROČAMO! Riziko odpovedi je odstopnina, ki jo lahko potnik uveljavi v primeru neudeležbe potovanja zaradi določenih okoliščin. Več...