Turistična agencija OjlaTuristična agencija Ojla
Forgot password?

družinam prijazno, hoteli ob peščeni / prodnati plaži

brezplačno parkiranje, najem avtomobilov, najem koles, restavracija, ribištvo

družine, pare

dovoljene

Lega: Uvala Pokrivenik se nahaja na severni strani otoka Hvara, na pol poti med Sučurajem (33 km) in Jelse (25 km). Z neverjetno modrino morja, opojnimi vonjavami mediteranskega rastlinja i stalnim koncertom čričkov v neokrnjeni naravi, je to eden najlepših zalivov na Jadranu. Zaradi svoje lepote je bila tu snemana mladinska nadaljevanka Bratovščina Sinjega galeba.

Plaža: tik ob morju; čudovit prodnati zaliv je oddaljen le 2 min vožnje z čolnom; plaža je zelo primerna tudi za otroke, senca ob plaži.

Bivanje: Objekt je bil obnovljen v pritličju ter na prvem nadstropju, drugo nadstropje pa je novogradnja. V pritličju se nahaja velik apartma APP 10+3 (150 m2, 5 sob, 5 kopalnic, velika kuhinja, terasa, SAT TV, klime ni!). V prvem nadstropju se nahajajo apartmaji APP 4+3 (ena spalnica, velika kuhinja, dnevna soba, kopalnica, SAT TV, klima), STUDIO 2 (SAT TV, klima, balkon in pogled na morje, v enem prostoru spalni del, kuhinja in dnevni prostor) in dva apartmaja APP 3+2 (SAT TV, klima, terasa s pogledom na morje, balkon, spalnica, dnevna soba, dve kopalnici, kuhinja). V drugem nadstropju sta apartmaja APP 4+2 (100 m2, dve spalnici, dve kopalnici, wc, SAT TV, klima, dve prekrasni terasi) in APP 3+2.

Storitev: polpenzion v sobah (samopostrežni zajtrk in večerja s klasično strežbo – 2 menija) ali najem v apartmajih.

Dodatna ponudba: restavracija (lokalno pridelana hrana, sveže morske specialitete, internet, najem motornih čolnov, sandolinov, pedalinov, možnost izletov z ladjico (ribarjenje, Bol,…), transferji, najem avtomobilov, scooterjev in koles. Za cene se pozanimajte v agenciji!

Domače živali: dovoljene na vprašanje ob predhodni najavi (doplačilo ob prihodu).

OCENA OJLA: ***

Cenik
  • Osebni podatki:

  • Prebivališče

  • Storitev

  • Sporočilo

    PRIPOROČAMO! Riziko odpovedi je odstopnina, ki jo lahko potnik uveljavi v primeru neudeležbe potovanja zaradi določenih okoliščin. Več...