Turistična agencija OjlaTuristična agencija Ojla
Forgot password?

Apartmaji Cico 3*

družinam prijazno, hoteli ob peščeni / prodnati plaži

brezplačno parkiranje, kolesarjenje, najem avtomobilov, najem koles, ob plaži, restavracija, wi-fi

dovoljene

Lega: Uvala Pokrivenik – zaliv bratovščine Sinjega galeba, je manjši zaliv na sredini otoka Hvar, obrnjen proti Makarski rivieri, kjer so snemali znano slovensko mladinsko nadaljevanko. Jelsa 25 km, Stari grad 35 km, Sučuraj 33 km.
Plaža: tik ob morju; čudovit prodnati zaliv oddaljen le 2 min vožnje z čolnom; plaža je zelo primerna tudi za otroke, senca ob plaži.
Bivanje: 1/2 studio: v 2. in 3. nadstropju, dnevno-spalni prostor, kuhinjska niša, kopalnica (prha/WC), balkon s pogledom na morje. 1/2+1 studio: v 1. nadstropju, dnevno-spalni prostor z možnostjo dodatnega ležišča, kuhinjska niša, kopalnica (prha/WC), balkon s pogledom na morje. 1/2+2 studio: v 2. in 3. nadstropju, dnevno-spalni prostor z možnostjo 2 dodatnih ležišč, kuhinja, kopalnica (prha/WC), balkon s pogledom na park. 1/6+2 apartma tip A: v 2. nadstropju, 3 spalnice, kuhinja z dnevnim prostorom in raztegljivim kavčem, kopalnica (prha/WC), terasa s pogledom na morje. 1/2+2 Apartma tip B: v 2. nadstropju, spalnica s pogledom na morje, kuhinja z dnevnim prostorom in raztegljivim kavčem, kopalnica (prha/ WC), terasa pogled park. 2/2+3Apartma tip C: v 3. nadstropju, 2 spalnici (1 dvoposteljna soba, 1 dvoposteljna soba z dodatnim ležiščem), kuhinja, kopalnica, sat-tv, klima, dnevna soba z kavčem an razteg, terasa, pogled na morje.

Dodatna ponudba: internet, najem motornih čolnov, sandolinov, pedalinov, možnost izletov z ladjico (ribarjenje, Bol,…), transferji, najem avtomobilov, scooterjev in koles. Za cene se pozanimajte v agenciji!
Storitev: najem, z doplačilom možnost polpenziona v hotelu Timun ob prihodu.
OCENA OJLA: ***

Cenik
  • Osebni podatki:

  • Prebivališče

  • Storitev

  • Sporočilo

    PRIPOROČAMO! Riziko odpovedi je odstopnina, ki jo lahko potnik uveljavi v primeru neudeležbe potovanja zaradi določenih okoliščin. Več...