Turistična agencija OjlaTuristična agencija Ojla
Forgot password?

Hotel Katarina 4*

Selce

(Kvarner | Hrvaška)

Selce so majho turistično mesto in luka Kvarnerja, sam kraj pa leži v zalivu, kjer se pobočja blago spuščajo proti morju. Mesto leži 3 km jugovzhodno od Crikvenice. Tukaj boste našli poznano peščeno plažo, ki je v samem mestu in nekoliko samotnih zalivov s prodnatimi plažami. V bližini je tudi avtokamp ter lepa obalna sprehajalna pot, primerna za sprehode, tek, vožnjo s kolesom ali pa rolanje, pripeljala pa Vas bo v Crikvenico. Mesto je znano po stoletni turistični tradiciji, tako da poleg raznovrstnih namestitvenih kapacitet ponuja tudi urejene, večinoma prodnate plaže, več gostinskih objektov, manjšo luko za plovila ter nekaj športno-rekreacijskih terenov za tenis in minigolf. Zaliv Selce je skupaj s sosednjim zalivom Slane primeren za športe na vodi, glavna plaža pa je opremljena tudi z različnimi rekviziti za najem. Selce je ohranilo pristnost primorskega mesta, zato od zabavnih prireditev negujejo predvsem tradicionalne ribiške fešte, če pa morda iščete nekaj posebnega, bližnja Crikvenica nudi zabavo za vsak okus. Zaradi teh razlogov so Selce odlično letovišče za družinske in aktivne počitnice.

hoteli v mestu

a la carte restavracija, bar, brezplačno parkiranje, časopisi, notranji bazen, restavracija, terasa, trgovina s spominki, zunanji bazen

družine, medene tedne, pare, poslovna potovanja, upokojence

niso dovoljene

Lega: ob morju v kraju Selce, 500m do centra

Plaža: 100-150m, betonska, deloma prodnata, možno najema ležalnikov in sončnikov.

Bivanje: 175 sob; klima, SAT TV, telefon, sef, minibar, WiFi, kopalnica (prha/WC). PROMO SOBE so enake kvalitete kot ostale, na voljo je omejeno število sob po posebni ceni. Otroška posteljica po predhodni najavi.

Storitev: polpenzion (samopostrežni zajtrk in večerja) z vključeno pijačo pri večerji

Hotelska ponudba: recepcija, restavracija s teraso, aperitiv bar, TV salon, prodajalna časopisov in spominkov, kongresna dvorana, notranji bazen z morsko vodo, 2 zunanja bazena z morsko vodo, brezplačno parkirišče (omejeno število mest, rezervacija ni možna).

Domače živali: niso dovoljene.

Cenik
Novo leto

V ceno je vključeno: polpenzion, pozdravna pijača, kozarec šampanjca ob novoletni večerji, živa glasba na novoletni in ponovoletni večer – repriza.

NastanitevStoritev / TerminNovo leto 2017/18Obvezno doplačilo za silvestrsko večerjo
Hotel Esplanade 4*+POL65125
Omorika 4*POL40100
Katarina 4*POL40100
No name 3* Riviera CrikvenicaPOL3175
No name 2* Riviera CrikvenicaPOL2975

Doplačila: soba morje (hotel Katarina in hoteli 3*) 6€, turistična taksa 1,2€/dan nad 12 let, prijava 1€/osebo enkratno, 1/1 soba +30% (hotel 2* in 3*) oz. +50% (hotel 4*)

Pošlji povpraševanje
  • Osebni podatki:

  • Prebivališče

  • Storitev

  • Sporočilo

    PRIPOROČAMO! Riziko odpovedi je odstopnina, ki jo lahko potnik uveljavi v primeru neudeležbe potovanja zaradi določenih okoliščin. Več...