Turistična agencija OjlaTuristična agencija Ojla
Forgot password?

Hotel in paviljoni Slaven 2* / 3*

Selce

(Kvarner | Hrvaška)

Selce so majho turistično mesto in luka Kvarnerja, sam kraj pa leži v zalivu, kjer se pobočja blago spuščajo proti morju. Mesto leži 3 km jugovzhodno od Crikvenice. Tukaj boste našli poznano peščeno plažo, ki je v samem mestu in nekoliko samotnih zalivov s prodnatimi plažami. V bližini je tudi avtokamp ter lepa obalna sprehajalna pot, primerna za sprehode, tek, vožnjo s kolesom ali pa rolanje, pripeljala pa Vas bo v Crikvenico. Mesto je znano po stoletni turistični tradiciji, tako da poleg raznovrstnih namestitvenih kapacitet ponuja tudi urejene, večinoma prodnate plaže, več gostinskih objektov, manjšo luko za plovila ter nekaj športno-rekreacijskih terenov za tenis in minigolf. Zaliv Selce je skupaj s sosednjim zalivom Slane primeren za športe na vodi, glavna plaža pa je opremljena tudi z različnimi rekviziti za najem. Selce je ohranilo pristnost primorskega mesta, zato od zabavnih prireditev negujejo predvsem tradicionalne ribiške fešte, če pa morda iščete nekaj posebnega, bližnja Crikvenica nudi zabavo za vsak okus. Zaradi teh razlogov so Selce odlično letovišče za družinske in aktivne počitnice.

cenovno ugodni hoteli

a la carte restavracija, bar, brezplačno parkiranje, otroško igrišče, restavracija

družine, pare, upokojence

dovoljene

Lega: v centru Selc; sredi mediteranskega rastlinja, ob morju in plaži.

Plaža: 50-200 m, betonirano-prodnata.

Bivanje: 48 sob v glavni zgradbi (3*) in 161 sob v paviljonih (2*);preprosto opremljene, kopalnica (prha/WC). Sobe v glavni zgradbi so bile prenovljene leta 2014. Otroška posteljica po predhodni najavi (5€/ dan, ob prihodu).

Storitev: polpenzion (samopostrežni zajtrk in večerja).

Hotelska ponudba: recepcija, restavracija, a la carte restavracija, bar, otroški kotiček, parkirišče. Otroško igrišče v bližini.

Športna ponudba: v bližini: tobogan, mini golf, namizni tenis, odbojka na plaž, vodni športi.

Domače živali: dovoljene, predhodna najava (doplačilo).

Cenik
  • Osebni podatki:

  • Prebivališče

  • Storitev

  • Sporočilo

    PRIPOROČAMO! Riziko odpovedi je odstopnina, ki jo lahko potnik uveljavi v primeru neudeležbe potovanja zaradi določenih okoliščin. Več...