Turistična agencija OjlaTuristična agencija Ojla
Forgot password?

Hotel Histrion 4*

hoteli v mestu

a la carte restavracija, animacija za odrasle, animacija za otroke, bar, internet kotiček, masaža, notranji bazen, restavracije, sauna, sef na recepciji, solarij, vodni park, wellness, wi-fi, zunanji bazen

družine, pare, poslovna potovanja, upokojence

niso dovoljene

Lega: mirna lega ob morju, nahaja se ob nekdanji samostanski cerkvici Sv. Bernardin, po kateri je naselje dobilo ime.

Plaža: hotelska plaža s travnatimi in betonskimi površinami. Možnost najema sončnikov in ležalnikov.

Bivanje: 276 udobno opremljenih sob; telefon, SAT TV, radio, mini bar, klima, kopalnica (prha/WC), balkon (pogled morje ali laguna). Otroška posteljica po predhodni najavi (5 €/dan, na recepciji).

Storitev: polpenzion (samopostrežna zajtrk in večerja).

Hotelska ponudba: recepcija, restavraciji Pristan in Taverna Mediteran, Café San Bernardino, ribja restavracija Barka, konferenčna dvorana Asteria in sejna soba, spletni kotiček, sef na recepciji, parkirišče in parkirna hiša z avtopralnico. Iz hotela je neposreden dostop v morski park Laguna Bernardin (največji bazenski kompleks z ogrevano morsko vodo na slovenski obali; notranji bazeni: plavalni, okrogel rekreacijski, whirlpooli, dva bazena s toboganom, vodno drsalnico, curki in gejzirji, velik plavalni bazen z zalivi za počivanje, ovalni, dvoravninski bazen; v lepem vremenu je odprt prehod na morsko obalo in teraso za sončenje z ležalniki), Wellness Histrion (z doplačilom: savne, masaže, blatne obloge, sprostitvene terapije, fizioterapija, nega obraza, solarij, pedikura) in Casino Bernardin.

Športna ponudba: v sklopu naselja z doplačilom: teniška igrišča, potapljaški center, šola potapljanja, center vodnih športov.

Domače živali: niso dovoljene.

OCENA OJLA: ****

 

POSEBNE AKCIJE:

 

– 5=4 za prihode ob nedeljah med 25.09. in 16.10.2016

Cenik
  • Osebni podatki:

  • Prebivališče

  • Storitev

  • Sporočilo

    PRIPOROČAMO! Riziko odpovedi je odstopnina, ki jo lahko potnik uveljavi v primeru neudeležbe potovanja zaradi določenih okoliščin. Več...