Ojla – turistična agencijaOjla – turistična agencija
Forgot password?

Terme Lendava 3*

bar, brezplačno parkiranje, kolesarjenje, masaža, notranji bazen, restavracija, sauna, solarij, wellness, zunanji bazen

družine, invalide, pare, upokojence

niso dovoljene

Lendavske toplice s parafinsko termomineralno vodo

Popularne lendavske toplice so znane daleč naokrog po parafinski termomineralni vodi. Lendavska termalna voda ima blagodejne učinke na tegobe gibalnega sistema. Kopanje v njej je priljubljeno med seniorji in športniki, ki aktivnost na prostem zaključijo v objemu te edinstvene parafinske vode. Kopališče Term Lendava sestavlja več bazenov, 50-metrski olimpijski bazen z navadno, večina ostalih pa s termalno vodo. Kopanje je mogoče v zunanjih ali notranjih bazenih.

Plavanje na dolge proge

V Termah Lendava se na več kot 1.800 m2 vodnih površinah razteza osem bazenov različnih oblik in velikosti: zimsko letni bazen, termalni bazen »grozd«, olimpijski bazen s toboganom in drčo, otroški bazen ter notranji bazeni. K aktivnim vodnim doživetjem prispevajo vodni efekti, hitra reka, podvodne masaže, gejzir in vodni slap. Ob petkih in sobotah je mogoče nočno kopanje.

Nastanitev

Terme Lendava so manjše terme, ki pa kljub temu ponujajo namestitev za vse okuse. V sklopu term se nahajajo hotel, apartmajsko naselje in kamp. Hotel Lipa je srednje velik hotel z razvejano ponudbo za aktivne počitnice. Apartmajsko naselje Lipov gaj je primerno za družine, ki potrebujejo več prostora. Gostje Kampa Lipa lahko koristijo vse storitve term, ki so namenjene hotelskim gostom.

Cenik

Ker se cene nenehno spreminjajo, vam bomo z veseljem poiskali najugodnejšo ponudbo na tržišču. Za cene nas pokličite na 03 703 1330 ali pa nam pošljite povpraševanje preko spletnega obrazca, do katerega pridete s klikom na spodnji gumb.

Pošlji povpraševanje

Preveri cene tudi na

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.