Turistična agencija OjlaTuristična agencija Ojla
Forgot password?

Hotel Čatež 3*

družinam prijazno

animacija za odrasle, animacija za otroke, bar, brezplačno parkiranje, fitness, golf, klimatiziran, masaža, mini golf, najem koles, namizni tenis, notranji bazen, otroško igrišče, restavracija, sauna, solarij, sprehajalne poti, teniška igrišča, terasa, wellness, zunanji bazen

družine, pare, upokojence

niso dovoljene

Hotel Čatež – Terme Čatež ponuja največji vodni park v Sloveniji, ki obsega kompleks notranjih in zunanjih bazenov, restavracije, spa in wellness center ter široko paleto športnih dejavnosti. Nahaja se v bližini avtoceste Zagreb-Ljubljana in ponuja brezplačen brezžični internet.

Na voljo so udobne, klimatizirane sobe in apartmaji, ki imajo balkon ali teraso v pritličju. Vključujejo satelitsko televizijo, prostor za sedenje, mini bar ter kopalnico s prho, sušilcem za lase in z brezplačnim toaletnim priborom.

Hotel ponuja bogato izbiro jedi in pijač. Zajtrk je samopostrežen, za kosilo in večerjo pa je na voljo samopostrežni bife z bogato izbiro okusnih jedi. Kavo, čaj in druge osvežilne pijače postrežejo v aperitiv baru.

V kompleksu najdete nočni klub. Igrišče za golf se nahaja 3 km stran. Uživate lahko v igri tenisa, biljarda in namiznega tenisa, na voljo pa sta tudi kegljanje ter mini golf.

Cenik
  • Osebni podatki:

  • Prebivališče

  • Storitev

  • Sporočilo

    PRIPOROČAMO! Riziko odpovedi je odstopnina, ki jo lahko potnik uveljavi v primeru neudeležbe potovanja zaradi določenih okoliščin. Več...