Turistična agencija OjlaTuristična agencija Ojla
Forgot password?

Turistično naselje Zelena Punta 4*

Ugljan

(Severna Dalmacija | Hrvaška)

Otok Ugljan je nekoliko navtičnih milj oddaljen od Zadra, z otokom Pašmanom pa je povezan z mostom. Naseljen je že od nekdaj, o čemur pričajo številni ostanki iz rimskega obdobja, samostani in stara letovišča. Tukaj so Zadarske plemiške družine gradile svoja letovišča, izmed katerih je najbolj poznan grad Califfi iz 17. stoletja. Ribiška mesta Ugljan, Lukoran, Kukljica in Preko vam nudijo mediteransko počutje v restavracijah in konobah ter na feštah, od katerih je najbolj poznana »Kaljska ribarska noč« v mestu Kali, v noči polne lune. Zalivi otoka Ugljana so idealni za potapljanje, notranjost otoka pa za treking in gorsko kolesarjenje.

družinam prijazno

brezplačno parkiranje, mini golf, najem koles, namizni tenis, otroško igrišče, restavracija, teniška igrišča

družine, pare, upokojence

dovoljene

Lega: na polotoku poraslem z borovci; do centra ribiške vasice Kukljica prib. 10 minut hoje.

Plaža: največ 150 m; skalnato-prodnata. V bližini so znane peščene plaže Kostanj, Jelenica in Sabuša.

Namestitev: 132 popolnoma prenovljenih apartmajev v l. 2011. Vsi apartmaji imajo SAT TV, klimo, kompletno opremljeno kuhinjo, sef, sušilec za lase, sedežno garnituro na balkonu/terasi.

1/2+1 APP TIP A: prib. 32 m2, 1 spalnica, dnevno-spalni prostor z dodatnim ležiščem (primerno za 2 otroka ali 1 odraslega), kuhinjska niša, jedilni kot, kopalnica (kad/WC), balkon ali terasa.

1/2+2 APP TIP B: prib. 40-45 m2, 1 spalnica, dnevno-spalni prostor z 2 dodatnima ležiščema (raztegljiv kavč), kuhinjska niša, jedilni kot, kopalnica (kad/WC), balkon ali terasa. Apartmaji TIP B1 so v pritličju in nekoliko bolj oddaljeni od morja kot tip B.

1/2+2 APP TIP C: prib. 50 m2, 1 spalnica, 2x dnevno-spalni prostor, kuhinjska niša, jedilni kot, kopalnica (kad/WC), balkon ali terasa. Apartmaji TIP C1 so nekoliko bolj oddaljeni od morja kot tip C.

Ponudba naselja: recepcija, restavracija, parkirišče.

Prehrana: možnost doplačila za zajtrk, kosilo in večerjo.

Šport: z doplačilom:tenis, namizni tenis, odbojka na mivki, mini nogomet, rokomet, igrala za otroke, izposoja koles, mini golf, možnost najema pedolinov in sandolinov.

Domače živali: dovoljene do 7 kg, predhodna najava (doplačilo).

OCENA OJLA: ****

Cenik
  • Osebni podatki:

  • Prebivališče

  • Storitev

  • Sporočilo

    PRIPOROČAMO! Riziko odpovedi je odstopnina, ki jo lahko potnik uveljavi v primeru neudeležbe potovanja zaradi določenih okoliščin. Več...