Turistična agencija OjlaTuristična agencija Ojla
Forgot password?

Vitality hotel Punta 4*

Lošinj

(Kvarner | Hrvaška)

Mali Lošinj je največje mesto na otoku Lošinju. Lošinj je nabolj znano športno-ribiško središče na Jadranu. Gosti gozdovi iglavcev prispevajo k atraktivnosti otoka v poletnem obdobju, mila topla klima pa je primerna za zdraviliški turizem. Tukaj je tudi rezervat za delfine, ki prispevajo k splošnem nepozabnem vzdušju. Okrog Lošinja se nahajajo tudi manjši otočki Unije, Ilovik in Susak.

Lega: v borovem gozdičku, v neposredni bližini mesta Veli Lošinj, Mali Lošinj 4 km.

Plaža: 50 m, kamnita, ponekod betonirana, označena z Modro zastavo. Brezplačni sončniki in ležalniki, glede na razpoložljivost.

Namestitev: 244 sob in 45 apartmajev; klima, telefon, SAT TV, sušilnik za lase, mini bar, sef, internet, kopalni plašč, 1 brisača za na plažo tekom bivanja, balkon. Economy sobe – namestitev v hotelu ali apartmajih Punta.

Prehrana: polpenzion (samopostrežna zajtrk in večerja). Možnost »dine around« 1.5. – 30.10.

Ponudba objekta: recepcija, restavracija, a la carte restavracija, 2 bara, bar na plaži, tenis bar, trgovina s časopisi, ambulanta, brezplačno zunanje parkirišče ali garaža z doplačilom.

Internet: brezplačen WiFi na recepciji in v sobah.

Bazeni in wellness: 2 zunanja bazena z morsko vodo, zunanji bazen in otroški bazen, sončniki in ležalniki ob bazenu (glede na razpoložljivost), whirpool, notranji bazen z ogrevano morsko vodo, jacuzzi, turška in finska savna, prostor za sprostitev, z doplačilom: beauty center (kozmetika, masaže, manikura, pedikura, solarij), vitality zona (aromaterapija, Les Mills programi vadbe).

Šport: fitnes, stena za plezanje, 13 teniških igrišč (dve osvetljeni), fitnes v dvorani in zunaj, vodni športi (tube, banana, wakeboarding), najem koles, možnost individualnih vadb z osebnim trenerjem.

Animacija: v poletnih mesecih animacija za odrasle, plesna šola (12.6. – 2.9.).

Domače živali: niso dovoljene.

DODATNO: brisača in torba za na plažo v času bivanja, uporaba kopalnega plašča in wellness copati, prost vstop v savno in relax zono (glede na razpoložljivost) ter v notranji bazen z ogrevano morsko vodo, zunanji bazen z morsko vodo, sončniki in ležalniki ob bazenu in na plaži (glede na razpoložljivost), za osebe z alergijami možnost prilagojene prehrane (predhodna najava), health&fitness programi vadbe (organizirana hoja, nordijska hoja, aqua body gym, Les Mills programi vadbe itd).

Cenik
  • Osebni podatki:

  • Prebivališče

  • Storitev

  • Sporočilo

    PRIPOROČAMO! Riziko odpovedi je odstopnina, ki jo lahko potnik uveljavi v primeru neudeležbe potovanja zaradi določenih okoliščin. Več...