Turistična agencija OjlaTuristična agencija Ojla
Forgot password?

Crikvenica

(Kvarner | Hrvaška)

Crikvenica je letoviško mesto v Vinodolskem primorju. Zaradi lahke dostopnosti in lepih peščenih plaž je k slovesu dobre turistične destinacije pripomogla tudi ugodna klima. Blaga klima, svež zrak in zimzelena vegetacija so pred stotimi leti izkoriščeni kot temelj za razvoj zdraviliščnega turizma, vendar se je s časom turizem razvijal tudi v drugih smereh. Na vas je da vidite v katere.

hoteli ob peščeni / prodnati plaži, hoteli v mestu

bar, brezplačno parkiranje, internet kotiček, namizni tenis, restavracije, terasa, wi-fi

družine, pare, upokojence

dovoljene

Lega: v centru Crikvenice, pri ustju reke Dobračina. Hotel se nahaja v letu 1988 prenovljenem samostanu, ki sicer izhaja iz 14 st.

Plaža: Prodnata plaža. 8 km peščenih in kamnitih plaž povezuje Crikvenico z okolico z vzdrževano pešpotjo. Čistoča morja je Crikvenici prinesla modro zastavo – evropsko priznanje za čisto morje. Možnost najema senčnikov in ležalnikov.

Nastanitev: 74 sob. Sobe imajo tuš in WC ter telefon in SAT -TV.

Prehrana: samopostrežni zajtrk in večerja.

Hotelska ponudba: klimatizirana restavracija, a-la carte restavracija Stella Maris, aperitiv bar, TV salon, parking (z omejenim številom parkirnih mest), plesna terasa v bližini morja, velik izbor športnih aktivnosti ob hotelu in na plaži.

Domače živali: dovoljene po predhodni najavi (z doplačilom)

OCENA OJLA: ***

Cenik
  • Osebni podatki:

  • Prebivališče

  • Storitev

  • Sporočilo

    PRIPOROČAMO! Riziko odpovedi je odstopnina, ki jo lahko potnik uveljavi v primeru neudeležbe potovanja zaradi določenih okoliščin. Več...