Ojla – turistična agencijaOjla – turistična agencija
Forgot password?

The Grand Resort 5*

Hotel z 828 sobami je zgrajen v mavrskem stilu. Od sestrskega hotela GRAND HOTEL ga ločujeta cesta in GRAND MALL, ki hotelsko ponudbo dopolnjuje z različnimi restavracijami, kavarnami, bari, trgovinicami in možnostmi zabave. Plaža, ki jo uporabljajo tudi gostje hotela GRAND HOTEL, je oddaljena približno 250 m. Do središča Hurgade je približno 10 kilometrov in do tja je dnevno organiziran brezplačen avtobusni prevoz.

V okusno opremljeni sprejemnici se nahajajo recepcija, informacijska točka za goste in bar, ki je odprt 24 ur na dan. Objekt ima dve glavni restavraciji, tri à la carte restavracije in različne bare. V sosednji pasaži GRAND MALL je pet dodatnih restavracij. V hotelu je dobro opremljen konferenčni prostor. Vabljiv bazenski predel obsega tri sladkovodne bazene in dva otroška bazena, od katerih sta v zimskem času en velik in en otroški ogrevana. Ob elegantno urejenem bazenskem kompleksu so dva bara s prigrizki, restavracija in bar PERGOLA z živo glasbo ob času za čaj.

Ob bazenu in na plaži hotela GRAND HOTEL so na voljo brezplačni senčniki, ležalniki in podloge. Kopalne brisače so pripravljene v sobi v priročni torbi za na plažo.

V sosednji pasaži GRAND MALL so ob restavracijah še internet kavarna, kotiček z vodnimi pipami, biljard in mini market (vse z doplačilom).

Namestitev

Vse sobe so okusno opremljene in imajo kad s prho, WC, klimatsko napravo, telefon, satelitsko televizijo, mini hladilnik, sef, telefon, sušilec za lase, sedežni kot in opremljen balkon ali teraso.

STANDARDNA SOBA (30 m2) je obrnjena proti notranjosti (hotelska zadnja stran), s pogledom na cesto.

DELUXE SOBA (30 m2) je enako opremljena kot standardna soba in ponuja pogled na bazen.

JUNIOR SUITA je nekoliko večja (37 m2) in poleg standardne opreme ponuja sedežni kot in pogled na bazen. Nastanitev: največ 3 odrasli in 1 otrok.

GRAND SUITA (40 m2) je ob standardni opremi veliko prostornejša z dnevnim prostorom in spalnico.

DRUŽINSKA SOBA (45 m2) poleg standardne opreme ponuja dodatno spalnico ločeno z veznimi vrati. Nastanitev: največ 2 odrasla in 3 otroci.

Ob rezervaciji treh ali več oseb je tem osebam namenjeno pomožno ležišče.

Šport/zabava

Čez dan mednarodna animacija, igre ob bazenu, namizni tenis, masaže in biljard (ob doplačilu), dnevne predstave. V hotelu GRAND HOTEL (z doplačilom): savna, jacuzzi, biljard, fitnes center, teniški igrišči s trdo podlago in razsvetljavo. Na plaži hotela GRAND HOTEL ponudba šole potapljanja (Euro Divers) ter druge športne aktivnosti.

Cenik

Ker se cene nenehno spreminjajo, vam bomo z veseljem poiskali najugodnejšo ponudbo na tržišču. Za cene nas pokličite na 03 703 1330 ali pa nam pošljite povpraševanje preko spletnega obrazca, do katerega pridete s klikom na spodnji gumb.

Pošlji povpraševanje
  • Osebni podatki:

  • Prebivališče

  • Storitev

  • Sporočilo

    PRIPOROČAMO! Riziko odpovedi je odstopnina, ki jo lahko potnik uveljavi v primeru neudeležbe potovanja zaradi določenih okoliščin. Več...