Turistična agencija OjlaTuristična agencija Ojla
Forgot password?

Terme Zreče 4*

animacija za odrasle, animacija za otroke, bar, golf, hramba smuči, masaža, najem koles, najem smučarske opreme, notranji bazen, sauna, smučanje, solarij, šola smučanja, terasa, wellness, wi-fi, zunanji bazen

družine, pare, upokojence

na vprašanje

Odkrijte lepote, sprostitev in popolne užitke v idilični pokrajini Zreškega Pohorja. Vile s 4 zvezdicami so odlično vzdrževane, udobne in svetlo opremljene ter zagotavljajo odlično izhodišče tako za poslovne kot za počitniške goste.

Privilegirana lokacija ponuja najboljše iz obeh svetov. Enostaven dostop do pobočij vam omogoča združiti športno udejstvovanje s časom za sprostitev. Po smučanju ali deskanju na Rogli se lahko spočijete in uživate v pestri ponudbi v spa Zreče. Zaplavajte v notranjih in zunanjih termalnih bazenih, obiščite prenovljeni Svet savn ali prepustite svoje telo s spretnim rokam izkušenih maserjev. Razgibate se lahko v najsodobnejšem, odlično opremljenem fitnesu z različnimi vrhunskimi napravami.

Poslovnim potnikom je na voljo impresiven in prilagodljiv izbor storitev. Po dnevnih aktivnostih se lahko predate kulinaričnim užitkom v prijetnem ambientu restavracije Terme Zreče. V skladu z načeli letovišča pripravljajo zdravo in hranljivo kulinariko ter posvečajo veliko pozornost detajlom. Kombinacija udobja, odlično opremljenih nastanitvenih enot, gastronomskih užitkov, široke palete storitev in obilje možnosti za rekreacijo bo zadostila potrebam še tako zahtevnih gostov.

Restavracija je oddaljena 300 m od kompleksa Vile Terme Zreče.

Cenik
  • Osebni podatki:

  • Prebivališče

  • Storitev

  • Sporočilo

    PRIPOROČAMO! Riziko odpovedi je odstopnina, ki jo lahko potnik uveljavi v primeru neudeležbe potovanja zaradi določenih okoliščin. Več...