Turistična agencija OjlaTuristična agencija Ojla
Forgot password?

San Simon Resort 2* / 3* / 4*

družinam prijazno, hoteli ob peščeni / prodnati plaži

animacija za odrasle, animacija za otroke, bar, brezplačno parkiranje, fitness, mini golf, najem koles, notranji bazen, restavracija, teniška igrišča, wellness, wi-fi, zunanji bazen

družine, pare, upokojence

na vprašanje

Lega: v Simonovem zalivu, prib. 1 km od centra Izole.

Plaža: 50-200 m, prodnato-betonska s travnatimi površinami za sončenje. Možnost najema sončnikov in ležalnikov.

Namestitev v depandansi PARK 2*: SAT TV, telefon, kopalnica (prha/WC); možnost sobe z balkonom.

Namestitev v depandansah KORALA, PERLA, SIRENA, PALMA 3*: klima, SAT TV, telefon, kopalnica (prha/WC), sušilnik za lase; možnost sobe z balkonom.

Namestitev v hotelih HALIAETUM 4* in MIRTA 4*: klima, SAT TV, telefon, mini bar, internet, kopalnica (prha/WC), sušilnik za lase, balkon.

V vseh objektih možnost družinskih sob.

Storitev: polpenzion (samopostrežna zajtrk in večerja v osrednji restavraciji San Simon). Možnost doplačila za all inclusive (13.6. – 12.9.).

Ponudba naselja: recepcija, osrednja restavracija, frizerski salon, bar in sladoledni vrt na plaži, parkirišče, garaža (10 €/dan).

Internet: brezžičen internet v sobah 4*(brezplačno).

Bazeni in wellness: notranji bazenz ogrevano morsko vodo (prost vstop; julija in avgusta zaprt) in fitnes studio v hotelu Haliaetum, Wellness&Spa center Mirta.

Šport: z doplačilom: teniška igrišča, mini golf, odbojka na mivki, najem koles.

Animacija: v juliju in avgustu 1x tedensko plesni večeri z živo glasbo, otroška animacija ter vodna aerobika; vodni tobogan, trampolini, peskovniki.

Domače živali: dovoljene v objektih 2* in 3*, predhodna najava (doplačilo).

ALL INCLUSIVE – možno doplačilo v terminu 13.06. – 12.09.

Hrana: samopostrežni zajtrk, kosilo in večerja, popoldanski prigrizek v aperitiv baru – kava, čaj, sladice (16:00-17:00).

Pijača: točene brezalkoholne pijače, odprta vina, točeno pivo (10:00-22:00).

Šport in zabava: uporaba igrišča za odbojko na pesku, ležalniki na plaži (glede na razpoložljivost), mini golf, tenis igrišča s 30% popustom, 10% popusta na wellness storitve. Uporaba igrišč in opreme po predhodni rezervaciji.

 

 

Cenik
  • Osebni podatki:

  • Prebivališče

  • Storitev

  • Sporočilo

    PRIPOROČAMO! Riziko odpovedi je odstopnina, ki jo lahko potnik uveljavi v primeru neudeležbe potovanja zaradi določenih okoliščin. Več...