Turistična agencija OjlaTuristična agencija Ojla
Forgot password?

Brač

(Srednja Dalmacija | Hrvaška)

Otok Brač je največji otok v srednje – dalmatinski otoški skupini in tretji največji v Jadranskem morju. Za vsakogar ima nekaj, vendar je najbolj poznan po plaži Zlatni rat in mestu Bol. Od kopnega ga deli Brački kanal, od otoka Šolte Splitska vrata, od otoka Hvara pa Hvarski kanal. Je priljubljena izbira surferjev in vseh zaljubljenih v vodne športe.

animacija za otroke, bar, brezplačno parkiranje, fitness, gretje, klimatiziran, košarka, menjalnica, najem koles, otroško igrišče, potapljanje, restavracija, samopostrežna večerja, snack bar, surfanje, teniška igrišča, terasa, trgovina s spominki, wellness, wi-fi, zunanji bazen

družine

niso dovoljene

Lega: nad hotelom Elaphusa. 10 minut hoje do centra Bola, vozi tudi turistični vlakec.

Plaža: prib. 200 m, prodnata; do plaže Zlatni rat prib. 300 m. Možnost najema ležalnikov in sončnikov.

Namestitev: v paviljonih; LCD SAT TV, WiFi, klima, telefon, internet, kopalnica (kad ali prha/WC), morska stran, balkon. Družinske sobe: 1/2 soba in dnevni prostor z dvema ležiščema (raztegljiv kavč).

Storitev: all inclusive.

Ponudba objekta: recepcija, restavracija s prostorno teraso, bar, TV salon, prodajalna časopisov in spominkov, parkirišče v bližini (100 m).

Internet: WiFi v sobah in na recepciji brezplačno.

Bazeni in wellness: zunanji bazen s sladko vodo, sončniki in ležalniki brezplačno (glede na razpoložljivost), brisače za bazen (kavcija), otroški bazen, bar ob bazenu, wellness center v sosednjem hotelu Elaphusa.

Šport: fitnes, najem šolskih jadralnih desk, potapljanje, namizni tenis, igrišča za mali nogomet, rokomet in košarko, balinišče, aerobika, odbojka na mivki, fitnes.

Animacija: v poletnih mesecihcelodnevna in večerna športna ponudba ter zabavna animacija, mini klub, otroško igrišče, plesna glasba na terasi.

Domače živali: niso dovoljene.

 

ALL INCLUSIVE

Hrana: samopostrežni zajtrk (8:00-10:00), kontinentalni zajtrk za zaspance (10:00-12:00), samopostrežno kosilo (12:30.-14:30) in večerja s show cookingom (18:30.-21:30), popoldanski čaj, kava in sladice na terasi hotela (16:00-17:30), nočni prigrizek (22:30-24:00). 2x tedensko tematski večer. Ob večerji za moške obvezne dolge hlače. Večerja poteka v dveh izmenah.

Pijača: lokalne alkoholne in brezalkoholne pijače v barih in hotelski restavraciji do 24:00.

Šport in zabava: najem šolskih jadralnih desk, 1x tedensko poskusno potapljanje v bazenu, namizni tenis, uporaba igrišča za mali nogomet, rokomet in košarko, balinišče, aerobika, odbojka na mivki, fitnes.

Cenik
  • Osebni podatki:

  • Prebivališče

  • Storitev

  • Sporočilo

    PRIPOROČAMO! Riziko odpovedi je odstopnina, ki jo lahko potnik uveljavi v primeru neudeležbe potovanja zaradi določenih okoliščin. Več...