Turistična agencija OjlaTuristična agencija Ojla
Forgot password?

Zadar

(Severna Dalmacija | Hrvaška)

“Rim v malem” obdaja kar 5 narodnih parkov: Paklenica, Kornati, Plitvička jezera, Slapovi Krke in severni Velebit. V uri ali dveh vožnje z avtomobilom ali plovilom se lahko pripeljete iz Zadra, in ostalih turističnih mest v regiji, do vseh naštetih narodnih parkov. Zadar je mesto, kjer Vas bodo pričakali gostoljubni ljudje, s katerimi boste popili kozarček avtohtonega zadarskega likerja, Maraskina, ali pa se boste z njimi pogovorili o košarki, po kateri je Zadar znan. Mesto se ponaša tudi z bogato zgodovinsko dediščino in je prvo mesto na hrvaških tleh, ki je imelo že leta 1396 univerzo, ki so jo osnovali dominikanci v krogu samostana sv. Dominika.

družinam prijazno, hoteli ob peščeni / prodnati plaži

animacija za odrasle, animacija za otroke, bar, brezplačno parkiranje, frizer, internet kotiček, masaža, namizni tenis, nogomet, notranji bazen, potapljanje, restavracija, sauna, solarij, teniška igrišča, terasa, vodni park, zunanji bazen

družine, pare, upokojence

niso dovoljene

Lega: v sklopu hotelskega naselja Falkensteiner Resort Borik, Zadar prib. 3 km.

Plaža: neposredno ob hotelu, prodnata in peščena.

Namestitev: 240 sob; klima, SAT TV, telefon,kopalnica (prha/WC). Večina sob ima balkon. Možnost družinskih sob. Družinske sobe imajo tudi kuhinjsko nišo in hladilnik.

Prehrana: all inclusive.

Ponudba objekta: 2 zgradbi Donat I in Donat II; recepcija, bar, restavracija, terasa, frizer, konferenčni prostori, brezplačno nevarovano parkirišče.

Internet: internetni kotiček (doplačilo).

Bazeni in wellness: zunanji bazen, sončniki in ležalniki ob bazenu brezplačno (glede na razpoložljivost); z doplačilom:Thalasso&Spa Center Borik (2.500 m2, zunanji in notranji bazeni, bazen z vodno drčo, bazen z reko, masažni bazeni, cardio fitnes, prostor za gimnastiko, finska savna, turška kopel, solarij, masaže).

Šport: z doplačilom: center vodnih športov Borik (jadranje, potapljanje, smučanje na vodi…).

Animacija: v poletnih mesecih animacija za otroke in odrasle.

Domače živali: niso dovoljene.

ALL INCLUSIVE:

Hrana: samopostrežni zajtrk, kosilo in večerja.

Pijača: ob obrokih (lokalno namizno vino, pivo, voda, brezalkoholne pijače), pijača v all inclusive baru 10:00 – 22:00 (lokalno namizno vino, pivo, voda, kava, čaj, brezalkoholne pijače).

Šport in zabava: nogomet, odbojka na mivki, tenis, namizni tenis, animacija za odrasle in otroke (30.05. – 12.09).

Cenik
  • Osebni podatki:

  • Prebivališče

  • Storitev

  • Sporočilo

    PRIPOROČAMO! Riziko odpovedi je odstopnina, ki jo lahko potnik uveljavi v primeru neudeležbe potovanja zaradi določenih okoliščin. Več...