Turistična agencija OjlaTuristična agencija Ojla
Forgot password?

Pag

(Severna Dalmacija | Hrvaška)

Otok Pag je eden od največjih Jadranskih otokov, kjer je polno zalivov in rtov. Največji paški zaliv obkroža 20 km peščenih plaž. Pag je edinstven po vegetaciji in rastlinju (z drevesi najmanj poraščen otok na Jadranu), slanosti (pridelovanje soli), paški čipki. Kot glavno mesto otoka Pag se uvršča mesto Pag, v katerem se skriva naravno bogastvo – zdravilno blato.

brezplačno parkiranje, klimatiziran

niso dovoljene

Lega: v 1. nadstropju apartmajske hiše v turističnem naselju Gajac.

Plaža: prodnata, prib. 50 m.

Namestitev: leta 2013 prenovljen apartma v prvi vrsti od morja; klima, LCD SAT TV, pečica, hladilnik z zamrzovalnim delom, aparat za filter kavo, javno parkirišče na ulici (doplačilo).

1/2+2 APP: prib. 37 m2, kuhinja z dnevnim prostorom in kotno sedežno garnituro za eno osebo (en prostor), kopalnica (prha/WC), spalnica s francoskim ležiščem in enojno posteljo.

Ponudba naselja: trgovine, kavarne, stojnice s sadjem in zelenjavo, kioski, pekarne, restavracije, pošta, frizerski salon, otroško igrišče.

Domače živali: niso dovoljene.

Cenik
  • Osebni podatki:

  • Prebivališče

  • Storitev

  • Sporočilo

    PRIPOROČAMO! Riziko odpovedi je odstopnina, ki jo lahko potnik uveljavi v primeru neudeležbe potovanja zaradi določenih okoliščin. Več...