Turistična agencija OjlaTuristična agencija Ojla
Forgot password?

Hotel Opatija 2*

Opatija

(Kvarner | Hrvaška)

Opatija je nasjtarejša turistična lepotica, proglašena 1889. leta za prvo uradno zdravilišče na jadranski obali, ki že več kot 160 let sprejema predvsem goste visoke družbe. V 19. stoletju so se po znameniti promenadni obalni poti Lungomare sprehajala petične gospe s habsburškega dvora in si pripovedovale najnovejše trače iz visokih krogov. Precej pomembna tema pa so bili tudi večerni plesi na opatijskih terasah in posveti o tem, kaj obleči, kdo so povabljenci, kdo pride s kom,… Leži v podnožju Učke, v zaščiti Kvarnenskega zaliva in je od Rijeke oddaljena 20 km. Pogosto je imenovana z imenom jadranska Nice.

butični hoteli, hoteli v mestu

bar, brezplačno parkiranje, notranji bazen, restavracija, terasa

družine, pare, upokojence

dovoljene

Lega: v lepem parku, v središču Opatije, blizu 12 km dolge obalne sprehajalne poti Lungomare, ki povezuje Lovran in Volosko.

Plaža: mestna plaža Slatina, betonirana in skalnata, 50 m.

Bivanje: 200 sob; SAT TV, telefon, kopalnica (kad/WC). Klima z doplačilom po predhodni najavi. Otroška posteljica brezplačno po predhodni najavi.

Storitev: polpenzion (samopostrežna zajtrk in večerja).

Hotelska ponudba: recepcija, restavracija, bar, terasa s pogledom na morje, konferenčna dvorana, čistilnica, pralnica, notranji bazen z morsko vodo, parkirišče

Domače živali: dovoljene po predhodni najavi (8 €/dan, ob prihodu).

OCENA OJLA: **+

 

Cenik
  • Osebni podatki:

  • Prebivališče

  • Storitev

  • Sporočilo

    PRIPOROČAMO! Riziko odpovedi je odstopnina, ki jo lahko potnik uveljavi v primeru neudeležbe potovanja zaradi določenih okoliščin. Več...