Turistična agencija OjlaTuristična agencija Ojla
Forgot password?

Hotel Indijan Orebič 4*

Orebić

(Južna Dalmacija | Hrvaška)

Ali ste vedeli…

 • Da se je prvotno naselje ob vznožju gore Sv.Ilija imenovalo Trstenica, kasnejše ime Orebić pa je ta znamenita zibelka pomorščakov dobila po priimku ene izmed tamkajšnjih kapitanskih družin.
 • Da se je Orebić vedno ponašal z močno in številno ladijsko floto. Leta 1856 je bilo ustanovljeno eno izmed največjih pomorskih društev tistega časa, ki je v svojem okrilju imelo kar 33 prekooceanskih ladij in svojo lastno ladjedelnico.
 • Da se nad Orebićem in zahodno od njega bohotijo stoletne ciprese. Najstarejše rastejo v bližini kapele Gospa od Kamena in so stare preko 400 let.
 • Da je bil nad Orebićem v 15. stoletju zgrajen frančiškanski samostan s cerkvijo Angelska gospa. Frančiškanom je samostan pomagala graditi tudi Dubrovniška republika, menihi pa so v zameno zanjo nadzorovali Korčulansko pelješki kanal ter s svetlobno signalizacijo obveščali Dubrovčane o morebitnem prihodu sovražnega ladjevja.
 • Da so dolge pelješke obale ob Orebiću ene izmed najlepših prodnatih obal na Jadranu, zaradi ugodnih vetrov pa so izredno popularne tudi med ljubitelji surfanja.

butični hoteli, hoteli ob peščeni / prodnati plaži, hoteli v mestu

brezplačno parkiranje, gretje, klimatiziran, notranji bazen, restavracija, sauna, wellness, wi-fi

družine, medene tedne, pare, upokojence

niso dovoljene

Lega: neposredno ob plitvi, prodnati plaži, v gozdu s stoletnimi borovci in cipresami. Po obalni promenadi, do središča Orebiča pribl. 800 m. Izposoja rekvizitov za vodne športe in koles je oddaljena pribl. 300 m

Hotelska ponudba: luksuzni, klimatiziran hotel ob plaži. Recepcija, brezplačen W-LAN priključek, restavracija,bar, teraso, spa, savno, parno kopel in bazen.

Sobe: 19 sob (14 x 1/2, 3 x 1/1, 2 x suita)klima, tv, internetni priključek

Hrana: Elegantna restavracija Korta ponuja samopostrežni zajtrk ter kosilo in večerjo z jedmi po izbiri z jedilnika.

Domače živali: niso dovoljene

Cenik

Ker se cene nenehno spreminjajo, vam bomo z veseljem poiskali najugodnejšo ponudbo na tržišču. Za cene nas pokličite na 03 703 1330 ali pa nam pošljite povpraševanje preko spletnega obrazca, do katerega pridete s klikom na spodnji gumb.

Pošlji povpraševanje
 • Osebni podatki:

 • Prebivališče

 • Storitev

 • Sporočilo

  PRIPOROČAMO! Riziko odpovedi je odstopnina, ki jo lahko potnik uveljavi v primeru neudeležbe potovanja zaradi določenih okoliščin. Več...