Turistična agencija OjlaTuristična agencija Ojla
Forgot password?

Hotel Bellevue 3* / 4*

Orebić

(Južna Dalmacija | Hrvaška)

Ali ste vedeli…

 • Da se je prvotno naselje ob vznožju gore Sv.Ilija imenovalo Trstenica, kasnejše ime Orebić pa je ta znamenita zibelka pomorščakov dobila po priimku ene izmed tamkajšnjih kapitanskih družin.
 • Da se je Orebić vedno ponašal z močno in številno ladijsko floto. Leta 1856 je bilo ustanovljeno eno izmed največjih pomorskih društev tistega časa, ki je v svojem okrilju imelo kar 33 prekooceanskih ladij in svojo lastno ladjedelnico.
 • Da se nad Orebićem in zahodno od njega bohotijo stoletne ciprese. Najstarejše rastejo v bližini kapele Gospa od Kamena in so stare preko 400 let.
 • Da je bil nad Orebićem v 15. stoletju zgrajen frančiškanski samostan s cerkvijo Angelska gospa. Frančiškanom je samostan pomagala graditi tudi Dubrovniška republika, menihi pa so v zameno zanjo nadzorovali Korčulansko pelješki kanal ter s svetlobno signalizacijo obveščali Dubrovčane o morebitnem prihodu sovražnega ladjevja.
 • Da so dolge pelješke obale ob Orebiću ene izmed najlepših prodnatih obal na Jadranu, zaradi ugodnih vetrov pa so izredno popularne tudi med ljubitelji surfanja.

družinam prijazno, hoteli ob peščeni / prodnati plaži

animacija za odrasle, animacija za otroke, bar, brezplačno parkiranje, gretje, klimatiziran, namizni tenis, ob plaži, teniška igrišča, terasa, wi-fi, zunanji bazen

družine

niso dovoljene

Lega: v borovem gozdiču, od središča Orebiča je po obalni promenadi oddaljen pribl. 700 m.

Plaža: 50 m; drobno prodnata in skalnata.

Hotelska ponudba: hotel je bil popolnoma prenovljen v sezoni 2015/2016, sestavlja ga 3-nadstropna osrednja stavba 4*, 2 depandansi 3* ter Ville 4*. Osrednja stavba: recepcija, bari, skupni družabni prostori, klimatizirana restavracija s teraso. Parkirišče je brezplačno.

Namestitev: Sobe 4* v hotelu: moderno prenovljene sobe v osrednji zgradbi: klima, SAT TV, telefon, kopalnica (prha, WC, sušilec za lase), mini bar, sef, WiFi. Možnost dodatnega ležišča.

Depandanse 3*: moderno obnovljene sobe z balkonom, klimo, kopalnico (prha, WC, sušilec za lase), SAT TV, telefon.

Ville 4*: hišice ob morju, obkrožene z mediteranskim vrtom. Sobe v vilah so primerne za 2-6 oseb. V sobah je kopalnica (prha, WC, sušilnik za lase), klima, SAT TV ter telefon.

Prehrana: ALL INCLUSIVE LIGHT: samopostrežni zajtrk, kosilo in večerja, pijača ob obrokih (rdeče in belo vino, pivo, sokovi)

Šport in zabava: bazen s sladko vodo, otroški bazen, senčniki in ležalniki ob bazenu in na plaži (za doplačilo), steza za balinanje, odbojka na mivki, animacija za otroke in odrasle, otroško igrišče, namizni tenis, tenis.

Domače živali: niso dovoljene.

 

Cenik
 • Osebni podatki:

 • Prebivališče

 • Storitev

 • Sporočilo

  PRIPOROČAMO! Riziko odpovedi je odstopnina, ki jo lahko potnik uveljavi v primeru neudeležbe potovanja zaradi določenih okoliščin. Več...