Turistična agencija OjlaTuristična agencija Ojla
Forgot password?

Aminess Grand Azur Hotel (ex Grand Hotel Orebić) 4*

Orebić

(Južna Dalmacija | Hrvaška)

Ali ste vedeli…

 • Da se je prvotno naselje ob vznožju gore Sv.Ilija imenovalo Trstenica, kasnejše ime Orebić pa je ta znamenita zibelka pomorščakov dobila po priimku ene izmed tamkajšnjih kapitanskih družin.
 • Da se je Orebić vedno ponašal z močno in številno ladijsko floto. Leta 1856 je bilo ustanovljeno eno izmed največjih pomorskih društev tistega časa, ki je v svojem okrilju imelo kar 33 prekooceanskih ladij in svojo lastno ladjedelnico.
 • Da se nad Orebićem in zahodno od njega bohotijo stoletne ciprese. Najstarejše rastejo v bližini kapele Gospa od Kamena in so stare preko 400 let.
 • Da je bil nad Orebićem v 15. stoletju zgrajen frančiškanski samostan s cerkvijo Angelska gospa. Frančiškanom je samostan pomagala graditi tudi Dubrovniška republika, menihi pa so v zameno zanjo nadzorovali Korčulansko pelješki kanal ter s svetlobno signalizacijo obveščali Dubrovčane o morebitnem prihodu sovražnega ladjevja.
 • Da so dolge pelješke obale ob Orebiću ene izmed najlepših prodnatih obal na Jadranu, zaradi ugodnih vetrov pa so izredno popularne tudi med ljubitelji surfanja.

družinam prijazno, hoteli ob peščeni / prodnati plaži, posebna ponudba s prevozom

animacija za odrasle, animacija za otroke, bar, brezplačno parkiranje, klimatiziran, kolesarjenje, najem koles, namizni tenis, ob plaži, otroško igrišče, snack bar, terasa, wi-fi, zunanji bazen

družine, pare, upokojence

niso dovoljene

Lega: neposredno ob plitvi, prodnati plaži, v gozdu s stoletnimi borovci in cipresami. Po obalni promenadi, do središča Orebiča pribl. 800 m. Izposoja rekvizitov za vodne športe in koles je oddaljena pribl. 300 m

Hotelska ponudba: luksuzni, klimatiziran hotel ob plaži. Recepcija, brezplačen W-LAN priključek, bar, bar s prigrizki, restavracija, seminarske sobe, terase, 3 dvigala, otroško igrišče, hotelsko parkirišče – brez doplačila.

Šport/zabava: brez doplačila: glejte opis »All inclusive light«. Z doplačilom: sončniki in ležalniki na plaži, pribl. 3 €/dan.

Sobe: 190 udobno opremljenih sob; kad ali prha/WC, klimatska naprava, sušilnik za lase, telefon, sat. TV, sef, internetni priključek (brez doplačila), mini bar.

Hrana: glejte opis »All inclusive light«

Domače živali: niso dovoljene

 

All Inclusive light:

Cena zajema naslednje storitve:

Animacija: dnevni in večerni zabavni program za odrasle in otroke (v pred in po-sezoni v manjšem obsegu)

Hrana: samopostrežni zajtrk, kosilo in večerja. Tematske večerje v hotelski restavraciji (2x tedensko od 1.6. do 1.9.) – Dalmatinska večerja z živo glasbo ob torkih in večer šefa kuhinje z živo glasbo ob petkih

Pijača: ob obrokih, v restavraciji: pivo in rdeče ter belo vino iz soda, brezalkoholne pijače, čaj in kava.

Šport/zabava: velik bazenski prostor s sladkovodnim bazenom in bazenom za otroke, sončniki in ležalniki (glede na razpoložljivost) – od maja do novembra, namizni tenis, steza za balinanje, večnamensko igrišče, igralna soba

Cenik
 • Osebni podatki:

 • Prebivališče

 • Storitev

 • Sporočilo

  PRIPOROČAMO! Riziko odpovedi je odstopnina, ki jo lahko potnik uveljavi v primeru neudeležbe potovanja zaradi določenih okoliščin. Več...