Turistična agencija OjlaTuristična agencija Ojla
Forgot password?

Dubrovnik

(Južna Dalmacija | Hrvaška)

»Tisti, ki iščejo raj na zemlji, morajo priti v Dubrovnik«, je nekoč zapisal Bernard Shaw, opijanjen od zakladov, ki jih v svojih nedrjih skriva mesto z enkratno kulturno – zgodovinsko preteklostjo, obdano z morjem in soncem. Mesto, ki je bilo dolga stoletja država zase. Mesto, ki si je z zadnjimi močmi izborilo svoj obstoj tudi v zadnji balkanski vojni. Dubrovnik je mesto, ki mu ni enakega v Evropi. Je mesto za vselej in prav zdaj si ga velja še posebej ogledati. Ponovno živi svojo zgodovino, turizem pa mu daje življenje.

hoteli ob peščeni / prodnati plaži, cenovno ugodni hoteli

bankomat, bar, brezplačno parkiranje, fitness, gretje, kemična čistilnica, nekadilski hotel, ob plaži, restavracija, teniška igrišča, wi-fi

družine, pare, športna društva, upokojence

niso dovoljene

Lega: V zalivu Lapad ob obali, od starega mesta je oddaljen cca 3 km.

Plaža: peščeno betonska, oddaljena cca 50 m, na plaži se nahaja bar s prigrizki, najem ležalnikov in senčnikov za doplačilo.

Bivanje: Nekatere sobe so neobnovljene in preproste, prha/wc, druge pa so delno obnovljene, imajo klimo, prha/wc, telefon, SAT TV, del sob ima balkon in pogled na morsko stran, del sob je brez balkona s pogledom na park. Sobe imajo možnost dodatnega ležišča (klasično ležišče), otroška posteljica brezplačno.

Storitev: Polpenzion, samopostrežni zajtrk ter večerja.

Hotelska ponudba: Recepcija, internetni kotiček (doplačilo), aperitv bar, klimatizirana restavracija na obali, igrišče, storitve pranja in likanja perila, glasbeni program. V hotelu se nahaja nov fitnes center „Musculus”. Poleg vrhunskih vadbenih naprav, ta fitnes ponuja tudi ure joge, pilatesa, aerobike, Tao Bo, gimnastiko za otroke, vadbo za nosečnice.

Športna ponudba: V bližini fitnes, aerobika, pilates, panoramski poleti, potapljanje, sea-kayaking, teniško igrišče z razsvetljavo, namizni tenis, najem koles.

Domače živali: Po dogovoru, po potrditvi hotela. Hotel razpolaga z omejenim številom sob, ki lahko sprejmejo hišne ljubljenčke, vse pa se nahajajo v prvem nadstropju.

OCENA OJLA: **+

Cenik
  • Osebni podatki:

  • Prebivališče

  • Storitev

  • Sporočilo

    PRIPOROČAMO! Riziko odpovedi je odstopnina, ki jo lahko potnik uveljavi v primeru neudeležbe potovanja zaradi določenih okoliščin. Več...