Ojla – turistična agencijaOjla – turistična agencija
Forgot password?

Biseri južnega Jadrana

družine, medene tedne, pare, upokojence

niso dovoljene

Odhodi vsako soboto iz Dubrovnika.

Drugačne počitnice! Morje, sprostitev, kopanje v skritih zalivih, odkrivanje lepot in kulturne dediščine jadranske obale in otokov, gastronomski užitki, nepozabne počitnice… To je KRIŽARJENJE z ladjo Mali Ante.

Mali Ante:

  • Elegantno plovilo v dveh nadstropjih (19 kabin) pritegne pozornost v vsakem pristanišču.
  • Mali Ante lahko sprejme od 38 do 42 gostov. Osem dvopostelnih kabin in dve dvopostelni kabini z dodatnim ležiščem se nahajata pod krovom. Zgorna paluba se ponaša s sedmimi dvopostelnimi kabinami in dvema dvopostelnima kabinama z dodatnim ležiščem.
  • Ladja je opremljena z ležalniki in ima plavalno ploščad na krmi za lažji dostop plavalcev, ko pridejo iz vode.
  • Vsaka kabina je opremljena s klimo ter lastno kopalnico (WC, tuš).

 

Program plovbe

1. dan / Dubrovnik

Vaš potep se bo pričel z odkrivanjem enega najlepših biserov Mediterana – Dubrovnika. Kapitan in posadka vas bodo sprejeli na ladji z večerjo. Sledi nočitev v Dubrovniku.

2. dan / Dubrovnik

Po zajtrku uživajte v raziskovanju Dubrovnika. Kosilo na krovu in prosti čas za raziskovanje mesta ali uživanje na eni izmed plaž. Nočitev.

3. dan / Dubrovnik – Pomena (Mljet)

Po zajtrku boste odpluli iz Dubrovnika proti Pomeni, ki se nahaja na otoku Mljet. Ne zamudite priložnost odkrivanja najbolj zelenega otoka na Jadranu, zgodb o Odiseju, benediktincih in sv. Pavlu. Otok se ponaša z 2 jezeroma, ki se nahajata v nacionalnem parku, vstopnina v nacionalni park ni vključena v ceno in znaša 17€/osebo. Po kosilu na palubi, se boste lahko razgledali po Jelsi. Po prostem času na otoku, boste odpluli proti Bolu na Braču, kjer boste prenočili.

4. dan / Pomena – Jelsa, otok Hvar – Bol na Braču

V jutranjih urah se bomo odpravili proti otoku Hvar, ki je znan po svoji dolžini. Zaradi svoje lege med Bračem in Korčulo je imel skozi zgodovino pomemben trgovski položaj. Po kosilu na krovu in odkrivanju mesta Jelsa bo sledila nočitev.

5. dan / Bol na Braču – Split

Po jutranjem kopanju na najlepši plaži na Jadranu – “Zlatnem ratu” – naravnem fenomenu, ki je v obliki roga, bomo odpluli proti Splitskim vratom. Kosilo na krovu. Prihod v Split, kjer bomo prenočili. Zvečer se prepustite ritmom zabave v centru mesta. Nočitev.

6. dan / Split – Korčula

Po zajtrku se bo ladja obrnila proti polotoku Pelješac. Do popoldneva boste prispeli do mesta Korčula, domnevnega rojstnega kraja Marka Pola. Znotraj obrambnih zidov rdeče strehe neizmerno spominjajo na Dubrovnik… Kosilo na ladji, prosto, prenočevanje.

7. dan / Korčula – Slano

Dan bomo izkoristiili za plovbo ob največjem polotoku v Dalmaciji – Pelješcu, ki je poznan po svojih pobočjih, ki so dala imena najboljšim hrvaškim vinom (Plavac mali, Postup in Dingač). Postanek v Trsteniku, potem pa plovba po arhipelagu 14-ih elafitskih otokov. Postanek za kopanje in plovba do Slanega. Nočitev.

8. dan / Slano – Dubrovnik

Po zajtrku boste odpluli proti Dubrovniku, še zadnji panoramski pogled na obzidje ter Lokrum ter odhod proti domu.

Cenik
  • Osebni podatki:

  • Prebivališče

  • Storitev

  • Sporočilo

    PRIPOROČAMO! Riziko odpovedi je odstopnina, ki jo lahko potnik uveljavi v primeru neudeležbe potovanja zaradi določenih okoliščin. Več...