Turistična agencija OjlaTuristična agencija Ojla
Forgot password?

Naturist resort Koversada 2* / 4*

Vrsar

(Istra | Hrvaška)

Vrsar je turistično naselje na zahodnem delu polotoka Istre, nahaja pa se 9 km južno od Poreča. Mesto je naseljeno že iz pradavnine, v antiki pa je bil Vrsar izvozna luka za istrski kamen. Urbanistično gledano je mesto zasnovano zelo neobičajno in je v času romanike preraslo v srednjeveško mestece, v katerem so imeli svoja posestva škofi in plemstvo. Samo 3 km severno od Vrsarja je poznan Limski kanal – fjord, ki je razglašen za narodni park, restavracije v sklopu parka pa Vam ponujajo morske specialitete pripravljene po tradicionalnih receptih. Vrsar se lahko pohvali tudi z enim od najlepših arhipelagov, ki ga sestavlja kar 18 nenaseljenih otočkov, ki so porasli z bujnih mediteranskim rastlinjem in čakajo na Vas, da jih raziščete z motornimi čolni, ki jih lahko najamete v mestu. Najamete lahko tudi jadrnice, jadralne deske, pedaline in kolesa, v mestu pa so tudi tenis igrišča. Letovišče Vrsar priporočamo vsem družinam in gostom, ki si želijo preživeti aktivne počitnice. Poleg vsega naštetega, pa se lahko Vrsar pohvali tudi z lepo urejenimi kopališči.

animacija za odrasle, animacija za otroke, bar, brezplačno parkiranje, internet kotiček, košarka, najem koles, namizni tenis, otroško igrišče, restavracije, teniška igrišča, wi-fi

pare, upokojence

dovoljene

Lega: na polotoku Koversada, prib. 1 km do centra Vrsarja.

Plaža: prib.100 m, skalnata, betonirana in prodnata, označena z Modro zastavo. Možnost najema senčnikov in ležalnikov.

Namestitev: naturistično naselje paviljonskega tipa z vrstnimi hišicami.

> Sobe 2*: 216sob: hladilnik, kopalnica (prha/WC), balkon/terasa.

> Apartmaji 4*: 119 apartmajev:klima, LCD SAT TV, telefon, WiFi, sef, kopalnica (kadali prha/WC), sušilnik za lase, balkon/loža, aparat za filter kavo, pečica, hladilnik, štedilnik.

1/3 APP N31: prib. 27 m2, dnevni prostor z raztegljivim kavčem za 1 osebo, spalnica, kuhinjska niša, kopalnica (kad/WC) terasa.

1/2+2 APP N41: 32-35 m2, dnevni prostor z raztegljivim kavčem za 2 osebi, spalnica, kuhinjska niša, kopalnica (kad/WC), balkon ali loža.

1/2+2 APP N41B: prib. 35 m2, dnevni prostor z raztegljivim kavčem za 2 osebi, spalnica, kuhinjska niša, kopalnica (kad/WC), balkon ali loža. V samostojnih vilah Fjord.

1/4+2 APP N62: prib. 47 m2, dnevni prostor z raztegljivim kavčem za 2 osebi, 2 spalnici, kuhinjska niša, kopalnica (kad/WC), balkon ali loža.

Storitev: najem v apartmajih in polpenzion (samopostrežna zajtrk in večerja) v sobah.

Ponudba objekta: recepcija, restavracije, bari, picerija,grill,parkirišče.

Internet: brezplačen WiFi v apartmajih in internetni kotiček z doplačilom..

Šport: 5 teniških igrišč, košarka, mali nogomet, 2 igrišči za odbojko na mivki, nordijska hoja, namizni tenis, izposoja koles, najem pedalinov in kanujev.

Animacija: v poletnih mesecih dnevna in večerna animacija za otroke in odrasle, otroška igrišča.

Domače živali: dovoljene, predhodna najava (doplačilo).

Cenik
  • Osebni podatki:

  • Prebivališče

  • Storitev

  • Sporočilo

    PRIPOROČAMO! Riziko odpovedi je odstopnina, ki jo lahko potnik uveljavi v primeru neudeležbe potovanja zaradi določenih okoliščin. Več...