Ojla TravelOjla Travel
Forgot password?

Akcija No name 3* 3*

Rabac

(Istra | Hrvaška)

Rabac je turistično središče in luka na jugovzhodni obali Istre. Nahaja se v prelepem zalivu v bližini Labina. Zaliv s čudovito prodnato plažo obdaja bujno zelenje, samo naselje pa je poznano po kvalitetni turistični ponudbi, naravnih lepotah in skrbnih domačinov. Nekoč majhno ribiško mestece je danes eno izmed najbolj znanih istrskih letovišč. Čudovite bele prodnate plaže se vrstijo ena za drugo, ko jih obliva turkizno čisto morje. Ob plažah se nahajajo tudi prijetna sprehajališča, obkrožena z dišečo zelenico gozda borovcev.

Namestitev v Hotelu Miramar 3* ali Allegro 3*.

MIRAMAR
Lega: na polotoku Sv.Andrija, sredi borovega gozda, približno 700m od centra kraja.

Plaža: prodnato skalnata z urejenimi platoji za sončenje, oddaljena 70m. Označena z modro zastavo. Možnost najema senčnikov in ležalnikov.

Hotelska ponudba: restavracija, Lobby in Pool bar, TV soba, menjalnica, parkirišče v bližini (nevarovano).

Bazen: zunanji bazen z morsko vodo in ločenim delom za otroke, terasa za sončenje s senčniki in ležalniki (glede na razpoložljivost).

Namestitev: klima, LCD SAT TV, telefon, tuš/WC, sušilnik za lase, balkon.

Storitev: samopostrežna zajtrk in večerja; 2x tedensko tematski večer, show cooking.

ALLEGRO
Lega: na vzpetini ob hotelu Miramar, 700 m od centra Rabca.

Plaža: prodnata in skalnata, z oznako Plava zastava, tudi za otroke; vodni športi proti doplačilu, senčniki in ležalniki proti doplačilu.

Bazen: zunanji bazen z morsko vodo, tudi za otroke, terasa za sončenje s senčniki in ležalniki brezplačno (glede na razpoložljivost).

Sobe: v sobah klimatska naprava, LCD SAT TV, telefon, kopalnica s sušilcem za lase, balkon.

Internet: internetni kotiček proti doplačilu, Wi-Fi na področju recepcije in preddverja brezplačno.

Prehrana: samopostrežna zajtrk in večerja; tematske večerje 2 x tedensko in show cooking, večerja se odvija v dveh terminih.

Otrok do 14.leta brezplačno.

Cenik

Ker se cene nenehno spreminjajo, vam bomo z veseljem poiskali najugodnejšo ponudbo na tržišču. Za cene nas pokličite na 03 703 1330 ali pa nam pošljite povpraševanje preko spletnega obrazca, do katerega pridete s klikom na spodnji gumb.

Pošlji povpraševanje
  • Osebni podatki:

  • Prebivališče

  • Storitev

  • Sporočilo

    PRIPOROČAMO! Riziko odpovedi je odstopnina, ki jo lahko potnik uveljavi v primeru neudeležbe potovanja zaradi določenih okoliščin. Več...