Turistična agencija OjlaTuristična agencija Ojla
Forgot password?

Turistično naselje Centinera 3*

Pula

(Istra | Hrvaška)

Pulj je dobil v nasledstvo izvrstna dela umetnikov, ki so jih ustvarili tekom zgodovine, narava pa mu je podarila milo sredozemsko podnebje ter morje, ki je najčistejše v Sredozemlju.

Mesto Pulj je samo po sebi znamenitost s številnimi ohranjenimi spomeniki, ki privlačijo mnoge obiskovalce. Prebivalci si prizadevajo za ohranitev podobe Pulja, ter na ta način obiskovalce prepričajo, da se z veseljem ponovno vračajo. V tem turističnem središču Istre lahko vsakdo najde nekaj zase. Seveda pa je Pulj najprej mesto kulture, ki se ponaša z rimsko Areno iz 1. st., ki je že vrsto let prizorišče številnih festivalov in koncertov, med katerimi je zagotovo najbolj znan Filmski festival. Prebivalci mesta ohranjajo mesto čisto in urejeno, saj želijo, da bi se turisti, ki pridejo v mesto prvič, k njim ponovno vračali.

Lega: hotelsko naselje paviljonskega tipa, v Banjolah, obdano z borovim gozdom.

Plaža: prodnata, tudi kamnite plošče. Dostop do plaže tudi za invalide.

Hotelska ponudba: centralna restavracija, 4 pavilijoni s skupno 151 sob, aperitiv bar, plesna terasa, menjalnica, parkirišče, restavracija na plaži.

Bazen: notranji bazen z morsko vodo.

Namestitev: klima, SAT tv, telefon, mini bar, sušilec za lase, prha/WC, v sobah brez balkona dodatno ležišče ni možno. 1/2+2 družinske sobe imajo balkon in raztegljiv kačv ali dva pomožna ležišča, vse v enem prostoru. 1/4 družinske sobe sta dve povezani sobi, dva balkona, 4 osnovna ležišča.

Storitev: samopostrežen zajtrk in večerja z vključeno pijačo.

Šport: namizni tenis, v bližini teniško igrišče, nogometno igrišče, odbojka, balinišče, otroško igrišče, vodni športi.

Internet: Wi-Fi na recepciji in terasi bara Balnea.

Hišni ljubljenčki: niso dovoljeni.

Cenik
  • Osebni podatki:

  • Prebivališče

  • Storitev

  • Sporočilo

    PRIPOROČAMO! Riziko odpovedi je odstopnina, ki jo lahko potnik uveljavi v primeru neudeležbe potovanja zaradi določenih okoliščin. Več...