Turistična agencija OjlaTuristična agencija Ojla
Forgot password?

Hotel Brioni 2*

Pula

(Istra | Hrvaška)

Pulj je dobil v nasledstvo izvrstna dela umetnikov, ki so jih ustvarili tekom zgodovine, narava pa mu je podarila milo sredozemsko podnebje ter morje, ki je najčistejše v Sredozemlju.

Mesto Pulj je samo po sebi znamenitost s številnimi ohranjenimi spomeniki, ki privlačijo mnoge obiskovalce. Prebivalci si prizadevajo za ohranitev podobe Pulja, ter na ta način obiskovalce prepričajo, da se z veseljem ponovno vračajo. V tem turističnem središču Istre lahko vsakdo najde nekaj zase. Seveda pa je Pulj najprej mesto kulture, ki se ponaša z rimsko Areno iz 1. st., ki je že vrsto let prizorišče številnih festivalov in koncertov, med katerimi je zagotovo najbolj znan Filmski festival. Prebivalci mesta ohranjajo mesto čisto in urejeno, saj želijo, da bi se turisti, ki pridejo v mesto prvič, k njim ponovno vračali.

hoteli ob peščeni / prodnati plaži

bar, brezplačno parkiranje, košarka, najem koles, namizni tenis, potapljaški center, restavracija, sprehajalne poti, teniška igrišča, trgovina s spominki, vodni park, wi-fi

pare

niso dovoljene

Lega: na polotoku Verudela, Pula 4 km.

Plaža: 50 m, betonirana in skalnata, zalivi s prodom, prodnata plaža Ambrela 100m, obe označeni z modro zastavo. Možnost najema senčnikov in ležalnikov.

Bivanje: 210 sob; SAT TV, telefon, kopalnica (kad ali prha /WC), sušilnik za lase, balkon. Dodatno ležišče ni možno.

Storitev: polpenzion (samopostrežna zajtrk in večerja). Ob večerji vključena pijača (točeno belo in rdeče vino, pivo, domače brezalkoholne pijače, mineralna voda).

Hotelska ponudba: recepcija, restavracija, TV salon, aperitiv bar, prodajalna spominkov, brezplačen brezžični internet na vseh javnih površinah, parkirišče.

Športna ponudba: glej opis TN Verudela Resort.

Domače živali: niso dovoljene.

Ocena Ojla: ***

Cenik
  • Osebni podatki:

  • Prebivališče

  • Storitev

  • Sporočilo

    PRIPOROČAMO! Riziko odpovedi je odstopnina, ki jo lahko potnik uveljavi v primeru neudeležbe potovanja zaradi določenih okoliščin. Več...