Turistična agencija OjlaTuristična agencija Ojla
Forgot password?

Hotel Laguna Mediteran 3*

Poreč

(Istra | Hrvaška)

Poreč je poleg Umaga vsem poznan kot eno od najpriljubnejših turističnih središč v Istri, ki je postavljeno v čudovito okolje med ustjem reke Mirne in fjordom Limski kanal. Poreč je bil zgrajen v času Rimljanov, originalni rimski načrt mesta pa se je ohranil do današnjih dni. Poleg pestre ponudbe namestitev lahko uživate v različnih vodnih športih.

družinam prijazno, hoteli ob peščeni / prodnati plaži

animacija za odrasle, animacija za otroke, bar, časopisi, internet kotiček, kolesarjenje, masaža, mini golf, najem koles, namizni tenis, otroško igrišče, restavracije, teniška igrišča, trgovina s spominki, wi-fi, zunanji bazen

družine, pare

niso dovoljene

Lega: ob obali, sredi gozdička, Plava Laguna, od Poreča le prib. 2 km.

Plaža: prib. 100m, skalnata, delno prodnata. Na plaži prhe, restavracije in bari. Možnost najema ležalnikov in sončnikov.

Bivanje: 332 sob; klima, SAT TV, telefon, kopalnica (prha/WC), sušilnik za lase. Otroška posteljica po predhodni najavi (5 €/dan, ob prihodu).

Storitev: polpenzion (samopostrežna zajtrk in večerja). Ob večerji vključena pijača (točeno belo in rdeče vino, pivo, domače brezalkoholne pijače, mineralna voda).

Hotelska ponudba: popolnoma klimatiziran hotel, recepcija, dve restavraciji, menjalnica, aperitiv bar, Havana bar (koktajli), TV soba, internetni kotiček (doplačilo), WiFi internetna povezava na recepciji, igralnice (doplačilo), trgovina s spominki in časopisi, salon za masažo, prostor za zabavne igre, otroško igrišče, konferenčna dvorana, prostor za hrambo koles, pranje perila (doplačilo), zunanji bazen z ogrevano morsko vodo (20×15 m), zunanji otroški bazen z ogrevano morsko vodo (6×6 m), ležalniki in sončniki ob bazenu brezplačno (omejeno število). V sezoni animacija za otroke in odrasle.

Ponudba naselja: restavracije, bari in trgovine, športni centri in športna dvorana, varovano parkirišče (1 €/dan).

Športna ponudba: brez doplačila: odbojka na mivki; z doplačilom: tenis, namizni tenis, mini golf, odbojka, vodna kolesa, kolesa.

Domače živali: niso dovoljene.

OCENA OJLA: ***

Cenik
  • Osebni podatki:

  • Prebivališče

  • Storitev

  • Sporočilo

    PRIPOROČAMO! Riziko odpovedi je odstopnina, ki jo lahko potnik uveljavi v primeru neudeležbe potovanja zaradi določenih okoliščin. Več...