Turistična agencija OjlaTuristična agencija Ojla
Forgot password?

Apartmaji Lanterna 2*

Poreč

(Istra | Hrvaška)

Poreč je poleg Umaga vsem poznan kot eno od najpriljubnejših turističnih središč v Istri, ki je postavljeno v čudovito okolje med ustjem reke Mirne in fjordom Limski kanal. Poreč je bil zgrajen v času Rimljanov, originalni rimski načrt mesta pa se je ohranil do današnjih dni. Poleg pestre ponudbe namestitev lahko uživate v različnih vodnih športih.

družinam prijazno

animacija za odrasle, animacija za otroke, bar, brezplačno parkiranje, časopisi, internet kotiček, jezdenje konj, najem koles, namizni tenis, otroško igrišče, potapljaški center, restavracije, teniška igrišča, wi-fi

družine, pare

dovoljene

Lega: na polotoku Lanterna, prib. 13 km do Poreča.

Plaža: 50-100 m, prodnata, travnata, tlakovana in kamnita. Označena z Modro zastavo. Možnost najema sončnikov in ležalnikov (doplačilo).

Namestitev: 547 apartmajev z opremljeno kuhinjsko nišo, kopalnico (kad ali prha/WC) in balkonom ali teraso.

1/3 APP PREMIUM: prib. 37 m2, dvoposteljna soba, dnevni prostor z raztegljivim kavčem.

1/2+2 APP PREMIUM: prib. 45 m2,dvoposteljna soba, dnevni prostor z raztegljivim kavčem.

1/6 APP PREMIUM: prib. 90 m2, v pritličju: dnevni prostor z raztegljivim kavčem in kuhinjska niša, v nadstropju 2 dvoposteljni sobi. Dodatna kopalnica.

Storitev: najem.

Ponudba naselja: recepcija, različne restavracije, trgovina, bari, kiosk, ambulanta, brezplačno parkirišče.

Internet: WiFi na recepciji naselja brezplačno in internetni kotiček v Valamar Club Tamaris z doplačilom.

Šport: v bližini: športni center, 14 teniških igrišč, 2 pokriti teniški igrišči, potapljaški center, jahalni center, namizni tenis, vodni športi, najem koles, odbojka na mivki.

Animacija in zabava: animacija za odrasle in otroke v sezoni (mini klub, glasba ob večerih), otroško igrišče, Maro Club (za otroke 4-12 let, brezplačni sokovi in brezalkoholne pijače), glasba ob večerih.

Domače živali: dovoljene, predhodna najava (doplačilo).

Cenik
  • Osebni podatki:

  • Prebivališče

  • Storitev

  • Sporočilo

    PRIPOROČAMO! Riziko odpovedi je odstopnina, ki jo lahko potnik uveljavi v primeru neudeležbe potovanja zaradi določenih okoliščin. Več...