Turistična agencija OjlaTuristična agencija Ojla
Forgot password?

Apartmaji Astra 2*

Poreč

(Istra | Hrvaška)

Poreč je poleg Umaga vsem poznan kot eno od najpriljubnejših turističnih središč v Istri, ki je postavljeno v čudovito okolje med ustjem reke Mirne in fjordom Limski kanal. Poreč je bil zgrajen v času Rimljanov, originalni rimski načrt mesta pa se je ohranil do današnjih dni. Poleg pestre ponudbe namestitev lahko uživate v različnih vodnih športih.

a la carte restavracija, animacija za odrasle, animacija za otroke, bankomat, bar, jezdenje konj, kanu, kegljanje, kolesarjenje, košarka, menjalnica, mini golf, najem avtomobilov, najem koles, namizni tenis, nogomet, ob plaži, otroško igrišče, squash, surfanje, teniška igrišča, terasa, trgovina s spominki, wi-fi, zunanji bazen

Lega: v Zeleni Laguni, ob obali na manjši vzpetini, 5 km od Poreča.

Plaža: prib. 100 m, skalnato-betonska, prodnati zalivčki in travnate površine; Modra zastava. Prhe, restavracije in bari; možnost najema ležalnikov in sončnikov.

Namestitev: 125 apartmajev, 1/4 APP: prib. 38 m2, 2 spalnici, dnevni prostor s kuhinjsko nišo, (električni štedilnik s tremi ploščami, aparat za kavo, hladilnik), SAT TV, telefon, sušilnik za lase, kopalnica (prha/WC), terasa.

Prehrana: možnost doplačila za polpenzion v hotelu Delfin.

Ponudba naselja: otroško igrišče, restavracije, bari in trgovine, športni center, parkirišče (1 €/dan).

Internet: brezplačen WiFi na recpciji.

Šport: brez doplačila: odbojka na mivki; z doplačilom: tenis, namizni tenis, mini golf, balinanje, odbojka, smučanje na vodi, jadranje, vodna kolesa, kolesa, nogomet, košarka, jadranje na deski, kanu, potapljanje, jahanje.

Animacija: animacija za otroke in odrasle v hotelu Delfin (04.06. – 01.09.).

Domače živali: dovoljene manjše, predhodna najava (doplačilo).

Cenik
  • Osebni podatki:

  • Prebivališče

  • Storitev

  • Sporočilo

    PRIPOROČAMO! Riziko odpovedi je odstopnina, ki jo lahko potnik uveljavi v primeru neudeležbe potovanja zaradi določenih okoliščin. Več...