Ojla TravelOjla Travel
Forgot password?

Istarske Toplice

Istra

(Hrvaška)

Istra je modro-zelen polotok srčaste oblike. Zaradi zelene notranjosti polotoka in privlačne obale je Istra resnično dobra izbira za preživljanje počitnic. Obiščite Poreč, Rovinj ali Pulj in si oglejte mesta, ki jih lahko zaradi številnih znamenitosti označimo že kot muzeje in ki so hkrati turistična središča s številnimi hoteli in restavracijami. Če se boste odločili obiskati Buje, Buzet, Motovun ali Grožnjan, boste svoj oddih preživeli v zasebnosti in miru srednjeveških mest-utrdb, spoznali pa boste lahko tudi značilnosti kulinarike in vin tega dela Istre. Navtiki bodo zagotovo zadovoljni s prvorazrednimi storitvami v 9-ih marinah ob istrski obali, poskrbljeno pa je tudi za ostale športnike, tako kolesarje, motokrosiste, tenisače … Ljubitelji naravnih znamenitosti bodo zagotovo navdušeni nad Limskim kanalom.

družinam prijazno

bar, brezplačno parkiranje, fitness, frizer, klimatiziran, kolesarjenje, masaža, najem koles, notranji bazen, samopostrežna večerja, sauna, snack bar, wellness, wi-fi

družine, pare, poslovna potovanja, upokojence

Istrske toplice se nahajajo v severozahodnem delu Istre, v dolini reke Mirne ob vznožju starodavnega Motovuna, so komaj trideset km oddaljene od Poreča ter štirideset km od meje z Italijo. Zdravilišče razpolaga s 350 posteljami in 2 apartmajema, ter z 48 sodobno opremljenimi posteljami na nivoju štirih zvezdic v novo urejenem objektu Sv. Stjepan.

Termalna voda Istrskih toplic vsebuje 14 različnih mineralov, največ žvepla  in blago stimulativne radioaktivne lastnosti, zaradi katerih se razlikuje od ostalih termalnih virov in jo po kvaliteti uvrščamo v sam vrh.

Medicinski wellness center se nahaja v sklopu zdravilišča in se razprostira na približno 1500 kvadratnih metrih. Sodobno opremljen wellness center ponuja gostom 25 metrski bazen, otroški bazen, pet različnih vrst savn, fitness studio in prostore za masažo in sprostitev. Imajo tudi bogato ponudbo wellness paketov, namenjenih izboljšanju nivoja zdravja, odklanjanju stresa in nudenju užitka in rekreacije.

Hrana, pijača: samopostrežni zajtrk in večerja (ali kosilo). Pri obrokih vključene brezalkoholne pijače – neomejeno.
Sobe v Mirni***: prha, wc, telefon, sat-tv.
Sobe v Villi Sveti Stjepan****: klima, prha, wc, telefon, sat-tv, mini bar, trezor, Wi-Fi (brezplačno).
Šport, zabava: mini golf, namizni tenis, balinanje, sprehodi.

 

 

Cenik

Ker se cene nenehno spreminjajo, vam bomo z veseljem poiskali najugodnejšo ponudbo na tržišču. Za cene nas pokličite na 03 703 1330 ali pa nam pošljite povpraševanje preko spletnega obrazca, do katerega pridete s klikom na spodnji gumb.

Pošlji povpraševanje

Preveri cene tudi na

  • Osebni podatki:

  • Prebivališče

  • Storitev

  • Sporočilo

    PRIPOROČAMO! Riziko odpovedi je odstopnina, ki jo lahko potnik uveljavi v primeru neudeležbe potovanja zaradi določenih okoliščin. Več...