Naša ekipa že vrsto let organizira prvomajski žur na Korčuli in veliko je gostov, ki se izleta udeležujejo vsako leto. Letos nam je uspelo napolniti kar štiri avtobuse! Za svoje goste se res potrudimo in jim z vsakodnevnimi aktivnostmi poskusimo pričarati nepozabne spomine.

Read MoreV turistični agenciji Ojla vsako leto na Korčuli pripravimo kakšno presenečenje. Tokrat smo povabili v goste štiri najboljše primabalerine iz ruskega Slabšoj teatra. Požele so izreden uspeh in takoj po nastopu so jim vodilni iz hotela Liburna in Marko Polo na Korčuli ponudili pogodbo za daljše sodelovanje. Poglejte galerijo slik.

Na Korčuli smo pripravili veliko tekmovanje v kuhanju popare – korčulanskega brudeta. Šest ekip je resno poprijelo za delo in po dobri uri smo dobili zmaovalca. Ekipa GURMANOV je pripravila vrhhunsko Poparo, seveda pa tudi druge ekipe niso veliko zaostajale za njimi. Medtem, ko so ekipe kuhale pa so se ostali udeleženci zabavali z že tradicionalnimi igrami brez meja in veliko tombolo. Galerija slik

 

Vtisi naših gostov:

Shamrock Blue: Ojla dragi moji! V imenu Janeza, Malči in Slave ter seveda svojem, vam čestitam in se zahvaljujem vsem animatorjem, vključno z Edijem, za odlično izpeljano druženje na Korčuli. Bilo je nepozabno in upam, da nam bo še kdaj dano potovati z vami. Pika:)

Zdenka Krampušek: imeli smo se resnično zelo lepo in lahko je vsakemu žal, kateri se ni odločil in šel z nami na Korčulo. Ekipa Ojla poskrbi za vsakega in kdor odide z dobro voljo na pot, ta lahko tudi sam prispeva k dodanemu dobremu počutju. Še se vidimo! Lep in uspešen dan in kar tako naprej.

Damjan Golič: Bilo je čudovito lepo. Hvala vsem, ki ste se se maksimalno potrudili. DRUGO LETO PRIDEVA SPET!

Anita Ladic: Res je – bilo je res noro in nepozabno…