Turistična agencija OjlaTuristična agencija Ojla
Forgot password?

Jubilejna Vesela karavana

Kako čas beži. 29 let že »vandramo« skupaj: muzikantje, gospodične in gospodinje, gospodiči in raznorazni tiči, takšni, ki znamo kakšno okroglo razdreti, zapeti in se poveseliti, koga pohvaliti in presenetiti. Vi in mi.
Tokrat  6. aprila, ko gremo na pot že 30-ič, bo sonce že zelo visoko in tistim, ki znamo osedlati jutro in prehiteti čas, se obeta en prav zanimiv vikend. Spet bomo skupaj, spet bo veselo in lepo, tokrat tudi svečano in pestro kot še nikoli,.

Medse smo povabili prav eminentne goste. Tiste, ki nas spremljajo že vrsto let, poimenovali smo jih kar Ojlini pubeci, pa tudi znane veseljake – ansambel Frajkinclarji. Ker smo se tokrat nagradili kar s tremi dnevi druženja /pri temu Ojla prispeva en dan bivanja v dobrem hotelu/, bomo drugi dan namenili okrogli številki 30 in verjamemo, da boste tudi sami prispevali kakšno zanimivo na to temo.

Torej – počeli bomo prav tisto, kar vse premalo izkoriščamo. Do jutra, do onemoglosti, do solz, do… nove Vesele karavane.
Pa – saj smo sami mladi – štejemo šele rosnih 30 let…
Lepo povabljeni vsi: po letih in srcu, lahko še mlajši… Če boste le pravočasno rezervirali svoj sedež, saj je večina sob pošla že pred novim letom, dobili pa smo nekaj novih kapacitet  v drugem prostem hotelu v katerega bomo namestili vse zadnje prijavljene goste, saj so v glavni zgradbi h. Omorika, kjer bo večina naših gostov in program, pošle sobe že v l. 2017.

Zakaj z Ojlo na 30. Veselo karavano na morje

 • Zato, ker bo letos še posebej zanimivo, saj se bomo v družbi pozitivnih in nasmejanih sopotnikov, glasbenikov, humoristov… veselili kar TRI dni!
 • Zato, ker bomo še posebej pozorni do tistih, ki bodo v letu 2018 praznovali kakršno koli 30. obletnico (rojstni dan, obletnico poroke, ločitve…).
 • Zato, ker Karavana dokazano blagodejno vpliva na vaše zdravje – smeh je pol zdravja.
 • Zato, ker bo to najboljši vstop v toplejše in svetlejše pomladansko-poletne dni.
 • Zato, ker na tem izletu preprosto ne smete manjkati!

V kolikor je vaše življenje povezano s kakršno koli 30. obletnico v letu 2018 (rojstni dan, poroka, ločitev, smešni ali izjemni dogodek…), nam to sporočite. 

PROGRAM:

1.dan (petek, 6. april) 

Odhod avtobusov iz Ljutomera, Maribora, Celja, Ljubljane med 7.00 in 9.00. Spoznavanje na avtobusih, postanek za malico. Prihod v hotel Omorika 4* (večina hotela je rezerviran za naše goste). Namestitev v Hotelu Omorika in Vili Ružica.

Združeni muzikanti najavljajo dvodnevno druženje v Crikvenici. »Pregled« nahrbtnikov.

Popoldanski sprehod po Crikvenici. Večerja.

Večer Vesele karavane z Ojlinimi pubeci in izbor najboljših iger Veselih karavan v Hotelu Omorika.

 

2.dan (sobota, 7. april)

Jutranja budnica. Zajtrk

Fakultativni izleti (doplačilo):

1. Z ladjo na Vrbnik, mesto s soncem »negovane« Vrbničke žilavke. Degustacija, pršut, harmonika..

2. Crikveniško zaledje in Novi Vinodolski z obiskom vinarja in malico, harmonika.

3. Obisk akvarija in kosilo na domačem turizmu.

Popoldansko druženje na terasi hotela Omorika in Kolo sreče. Večerja

Jubilejni večer 30. Vesele karavane v oblačilih 30. let. Predstavitev sodelujočih, ki imajo kakršno koli zanimivo 30. letnico. Zabava in ples s Frajkinclerji..

3.dan (nedelja, 8. april)

Jutranja budnica. Zajtrk.

Poročilo 30.ih Veselih karavan policaja Jožeta, krst novih obrazov. Prihod domov v popoldanskem času.

 

Pa še to:
Ker smo že vse sobe v hotelu Omorika , kjer bo osrednje dogajanje razprodali, smo na željo velikega števila gostov uspeli rezervirati dodatni hotel dep. Vila Ružica 3* oz.  drugem prostem hotelu. Osrednja prireditev bo v h. Omorike, goste pa bomo (v kolikor se ne bodo sami sprehodili) tja in nazaj peljali z busom ali kombijem. V tem hotelu bo nameščeno tudi del ekipe in vsi šoferji.

Naši sopotniki – karavanovci, so poznani, da radi presenetijo s kakšno domačo dobroto, ki nam gre vsem v slast, predvsem prvi dan na avtobusu. Naj bo tudi tokrat tako, ne preveč, ravno toliko, da poizkusimo in damo priložnost tudi drugim. Da smo »pametni« ljudje, predvsem kar se tiče zmernega uživanja alkohola in razdajanja veselih emocij, je pa tako bilo vedno jasno. Zato pa smo tako dolgo skupaj.
S sabo vzemite: potne dokumente, rezervne spodnjice, zanimivo obleko, ki ponazarja obdobje 30.tih (recimo: »pumparce«, »aftre«, »baretko«, perje za v lase, »cigaretšpic«, metuljček…) kakšno okroglo, kaj za v nahrbtnik, presenečenje za sopotnika, kune in evre, dobro voljo, nasmeh. Slabo voljo pustimo doma!

 


Pošlji povpraševanje

06. 04. - 08. 04.


od 129 €

GLAVNA ZGRADBA
BUS 1-3
Redna cena 149€
RAZPRODANO


DEPANDANSA VILA RUŽICA 3* ali drugi prost hotel 

BUS 4
Modra cena do 30.3.2018: 129 €
Redna cena 139€

 

 


 • prevoz,
 • 2x nočitev, zajtrk, večerja,
 • malica na poti,
 • spremstvo številne ekipe glasbenikov, humoristov in animatorjev,
 • takse,
 • lepe želje in drobne pozornosti…


Možno doplačilo: 1/1 soba 40 €, odhod Ljutomer, Ormož, V. Nedelja – 10€/osebo,  sedeži 1-8 (prvi dve vrsti) 10€/osebo.

Fakultativni izleti (doplačilo na licu mesta): vstopnina Tehnični muzej 4€, Vrbnik 30 €, Crikveniško zaledje 25 €, obisk akvarija in kosilo 25 €.

Možne so spremembe glede na št. prijav in vremenske spremembe ali spremembe cen partnerjev.

Predvideni odhodi:

1. V. Nedelja, Ormož, Ljutomer, Maribor…

2. Litija, Domžale, Ljubljana

3. Celje

4. Celje, Žalec, Šempeter, Vransko – vsi prijavljeni v 2018

Odhod bo iz določenega kraja bo zagotovljen ob prijavi minimalno 10 oseb!