Ojla – turistična agencijaOjla – turistična agencija
Forgot password?

31. VESELA KARAVANA 2019 GRE V POREČ

Vesela karavana je najbolj vesel izlet, ki ga že 30 let pripravlja ekipa agencije Dober dan oz. agencije Ojla, kjer mladi nadaljujejo 30 – letno tradicijo organizacij potovanj.
To je izlet, kjer se zbere največ veselih, razigranih, pozitivnih sopotnikov, ljudskih muzikantov in humoristov. To je izlet, kjer se »pomešajo« generacije, ki se za kratek čas »odklopijo«, kjer marsikdo iz rokava »potegne« kakšno okroglo ali iz »cekra« kakšno domačo, ko na pragu pomladi in poletja komaj čakamo, da nas »oplazi« sonček in vonj po morju. Že na poti se sliši harmonika in pesem, spoznavamo obmorske kraje, kaj dobrega zaužijemo, se zvečer poveselimo, zaplešemo in kaj zanimivega »ušpičimo«, drugi dan pa pripravimo zanimiv krst novih obrazov in kakšno šaljivo za popotnico v toplejše dni.
Pred 30. leti smo torej prvič šli na pot v Poreč in tudi tokrat se bomo vrnili v kraj, kjer je »vzklilo« seme sprostitvenega zabavnega izleta. Tudi tokrat bo lepo, zanimivo in neponovljivo. Z našimi muzikanti, Ojlinimi pubeci, kakšnim zanimivim gostom, ki bo popestril zabavni večer..

 

Zakaj z Ojlo na 31. Veselo karavano na morje

 • Zato, ker bo še posebej zanimivo, saj se bomo v družbi pozitivnih in nasmejanih sopotnikov, glasbenikov, humoristov, ki gremo po 30. letih z novimi obrazi na staro mesto, kjer se je »rodila« Vesela karavana
 • Zato, ker se nikjer ne zbere toliko veselih, razigranih in pozitivnih sopotnikov
 • Zato, ker Ojlini pubeci in glasbeni gostje poskrbijo za nepozabno glasbeno »kuliso«.
 • Zato, ker Karavana dokazano blagodejno vpliva na vaše zdravje – smeh je pol zdravja.
 • Zato, ker bo to najboljši vstop v toplejše in svetlejše pomladansko – poletne dni.
 • Zato, ker na tem edinstvenem izletu, ki ga želijo nekateri posnemati, preprosto ne smete manjkati! Naj se ve: Vesela karavana je le ena, edina z najboljšo ekipo in najboljšimi sopotniki

 

Pa še to:
Vedno več nas je in na zadnji 30.Veseli karavani smo morali del gostov namestiti tudi v sosednjem hotelu. Ker je število tudi tokrat omejeno, priporočamo, da se prijavite čimprej oz. vsaj do 1.12.18. Za odjavo do 1.2.19 ne bo stroškov stornacije, vseeno pa priporočamo riziko odpovedi v primeru bolezni ali drugih nepredvidenih dogodkov pred odhodom.

Naši sopotniki – karavanovci, so poznani, da radi presenetijo s kakšno domačo dobroto, ki nam gre vsem v slast, predvsem prvi dan na avtobusu. Naj bo tudi tokrat tako, ne preveč, ravno toliko, da poizkusimo in damo priložnost tudi drugim. Da smo »pametni« ljudje, predvsem kar se tiče zmernega uživanja alkohola in razdajanja veselih emocij, je pa tako bilo vedno jasno. Zato pa smo tako dolgo skupaj.

S sabo vzemite: potne dokumente, rezervne spodnjice, zanimivo obleko. Zvečer se bomo poizkušali »preleviti« v pirate.

 


Pošlji povpraševanje

30. 03. - 31. 03. 2019


od 139 €

Modra cena do 4.1.2019: 139 €
Redna cena 149€

 

 


 • prevoz,
 • 1x polni penzion (zajtrk, kosilo, večerja),
 • pijača pri obrokih,
 • malica na poti,
 • spremstvo številne ekipe glasbenikov, humoristov in animatorjev,
 • takse,
 • lepe želje in drobne pozornosti…


Možno doplačilo:
1/1 soba 20 €,
odhod Ptuj – V. Nedelja – Ormož, Ljutomer – Maribor – 10€ / osebo,
odhod Slovenj Gradec – Mislinja – Velenje – 10€ / osebo
sedeži 1-8 (prvi dve vrsti) 10 € / osebo
zavarovanje rizika odpovedi

Predvideni odhodi:
1. Ptuj – V. Nedelja – Ormož – Ljutomer – Maribor…/ doplačilo 10€
2. Slovenj Gradec – Velenje / doplačilo 10€
3. Celje – Žalec
4. Litija – Domžale – Ljubljana – Vrhnika

Odhod iz določenega kraja bo zagotovljen ob prijavi minimalno 10 oseb!