Turistična agencija OjlaTuristična agencija Ojla
Forgot password?

Ćrna Gora

Lepot neskončnih peščenih in prodnatih plaž črnogorskega primorja ni potrebno posebej predstavljati. Tu ne boste pogrešali restavracij, v katerih lahko uživate ob dobrotah črnogorske kuhinje. Naj vam namignemo: morske specialitete so še posebej okusne! Razigrano življenje čez dan, predvsem pa ponoči, številni nočni klubi, diskoteke,… Poskrbljeno je tudi za vse, ki si želite počitnice obogatiti s športnim udejstvovanjem. In zakaj se ne bi odpravili na kakšen izlet in spoznali še drugo, mnogo bolj neukročeno plat Črne gore? Podajte se v visokogorje, v notranjost dežele. Vtisi so sila pestri!Kakor koli se boste odločili, v Črni gori ni težko doživeti lepih stvari, ki v vas za vedno ostanejo kot prijetni spomini. Črna gora vas pričakuje! Sprejmite povabilo na počitnice v deželo sonca, čudovite narave in prijaznih ljudi dobre volje. Pridite in se prepričajte! Želeli se boste vrniti… znova in znova.

Nič ni lepšega, kot se v prednovoletnem času sprehajati po mestu iz kamnitih kock in opazovati sijaj kamenja, zlizanega in zbrušenega od ljudi, vremena, časa, resničnih zgodb.

Budva je biser črnogorskega primorja in v prednovoletnem času tudi središče najbolj pestrega dogajanja v tem delu Mediterana.

V Budvi so vse »prekarkulirali«. Nobeno mesto na Balkanu ne sme imeti večjega proračuna za novoletno fešto, nobeno mesto ne sme imeti boljše zabave kot oni. In res veliko obetajo: atraktivne glasbene skupine, mediteranski glasbeni orkester z opernimi solisti, diskoteke s programom, lokali z balkanskimi specialitetami in programom, tu smo tudi mi z Ojlino ponudbo in razigranim slovenskim temperamentom naših gostov.

Zakaj z OJLO v Budvo na Silvestrovo?

 • Zato, ker nas čaka obilo zabave na prostem, v lokalih in diskotekah
 • Zato, ker bomo na odprtem odru lahko prisluhnili tudi številnim popularnim glasbenikom
 • Zato, ker v Budvi traja novoletna zabava na odprtem štiri dni, tudi 2. januarja
 • Zato, ker imamo priložnost pričakati Novo leto tudi ob bogati večerji in programu v toplih prostorih restavracije Zeleni Gaj
 • Zato, ker vam bomo poleg Budve na kratko pokazali tudi Dubrovnik
 • Zato, ker vas bomo po želji popeljali na Veliko črnogorsko turo ali v Albanijo
 • Zato, ker boste v dolini Neretve deležni lepe dobrodošlice
 • Zato, ker je tudi 2. januar dela prost dan
 • Zato, ker imamo odlično ekipo, ki nas bo spremljala…

Program izleta:

1. – 2. dan: Odhod avtobusa iz Maribora,Celja, Ljubljane v večernih urah med 21.00 in 23.00.
Dobrodošlica v dolini Neretve, postanek v Dubrovniku. Ogled mesta z lokalnim vodnikom in nadaljevanje vožnje do Budve. Namestitev in spoznavna večerja dobrodošlice v restavraciji Zeleni Gaj.

3. dan: Po zajtrku pred silvestrsko dogajanje. Prosto. Silvestrovo v restavraciji Zeleni gaj ali zabava ob koncertnem odru v starem mestu.

4. dan: Fakultativni izlet Velika črnogorska tura. Novoletni koncert v starem mestu. Večerne zabave.

5. dan: Fakultativni izlet Velika črnogorska tura. Novoletni koncert v starem mestu. Večerne zabave.

6.dan: Povratek proti domu. Postanek v dolini Neretve. Poizkušanje mandarin in darov narave, nakupi.

NOVOLETNO DOGAJANJE NA PROSTEM

Ob starem mestu, le dobrih 300 m od naše »baze«- restavracije Zeleni gaj, kjer »nesramno«dobro kuhajo in je predvsem neverjetno dobra novoletna zabava.

Priporočamo, da ob prijavi rezervirate tudi silvestrovanje v Zelenem gaju, saj ste lahko /če boste želeli- običajno ne/ v nekaj trenutkih na osrednjem zabavnem prizorišču ob starem mestu.

Bogat program z znanimi izvajalci zabavne glasbe tudi v številnih hotelih in lokalih. Zabave v vseh klubih. Živa glasba v našem objektu Zeleni Gaj.

Namestitev:

Vila Ljubanovič in Salus 3*: cca. 400 m do plaže, 500 m do starega mesta, cca. 600 m do restavracije Zeleni gaj. Sobe lepo opremljene, klima gretje, minibar, SAT TV…

Restavracija Zeleni gaj: na sami obali, cca. 400 m od starega mesta, idealno za uživanje ob kavi, za odhod na zabavo v staro mesto. Imajo odlično in raznovrstno hrano, pripravljajo tudi silvestrsko večerjo… Zajtrk (med 8.00 in 11.00 ) in kosilo ali večerja (lahko izbirate eno ali drugo, če ste doplačali pol penzion). Za kosilo ali večerjo poleg juhe lahko izbirate med 4 glavnimi jedmi. Priporočamo doplačilo za silvestrsko večerjo (aperitiv, hladna predjed, čorba, topla predjed, silvestrski krožnik narodne kuhinje, solata, polnočna čorba, glasba v živo), najbolj idealna kombinacija, saj lahko med praznovanjem obiščete osrednji zabaviščni prostor ob starem mestu in se spet vrnete na toplo).


Pošlji povpraševanje

29. 12. - 03. 01. 2018


AKCIJA DO 25.10 189 €

REDNA CENA: 199 €/osebo

3. in 4. oseba v sobi 159€

 


 • Avtobusni prevoz (Celje, Ljubljana),
 • dobrodošlica v dolini Neretve,
 • 4x nočitev Vila Ljubanović ali App Salus,
 • 4x zajtrk restavracija Zeleni Gaj,
 • ogled Budve,
 • ogled Dubrovnika,
 • novoletni program  na odprtih prizoriščih,
 • vodenje, organizacija, lepe želje in drobne pozornosti Ojlinega dobrega moža..


Fakultativni izleti:

 • Velika črnogorska tura z obiskom Cetinja – dvorca kralja Nikole, degustacijo (malico) njegoškega pršuta, obisk Kotorja, ladjico na otok Gospe od Škrpela – 40€,
 • Albanija z kosilom – 45€

 

Možna doplačila:

 • Soba 1/1 80€
 • Paket silvestrska večerja z živo glasbo 31.12.17 in tri dodatni večerji ali kosila 80€ /restavracija Zeleni gaj ob morju, blizu novoletnemu prizorišču na odprtem prostoru. Za dodana kosila oz. večerje prejmete bon, ki ga lahko izkoristite, ko želite.
 • Priporočamo zavarovanje rizika odpovedi ali dodatno zdravstveno zavarovanje Coris.


Obvezno doplačilo:
turistična taksa 6€/osebo.