Turistična agencija OjlaTuristična agencija Ojla
Forgot password?

Nudimo vam obisk New Yorka “v stilu”

Izkoristite posebno ugodno ceno za to potovanje, ki vključuje:

– letalski prevoz in letališke pristojbine, polet iz Benetk ali Zagreba,

–  privatni prevoz letališče – hotel – letališče,

– nastanitev v  priznanem hotelu  **** v dvoposteljnih sobah,

– voden ogled mesta in številnih znamenitosti v slovenskem jeziku;

-dodatni program (s predhodno rezervacijo), ogled gledaliških predstav
na Broadway-u, tekme lige NBA ali NHL v Madison Square Gardenu-u;

-možnost ORGANIZIRANEGA NAKUPOVANJA v Woodbury Premium Outlets

POSEBNOST ODHOD 20.4.2017

Potovanje je možno podaljšat še z 2 nočitvami v Washingtonu ter 1 nočitvijo v Atlantic City-u, stroški podaljšanja programa ( skupaj s prevozom z najetim avtomobilom) znašajo približno 330 € po osebi. Cena je odvisna od števila prijavljenih potnikov, ki se odločijo za podaljšanje. Svojo odločitev je potrebno navest pred dokončno prijavo na potovanje.

PRVI DAN: LJUBLJANA – BENETKE- EVROPA – NEW YORK
Zbirališče udeležencev potovanja na letališču Marco Polo Benetke in polet preko proti New Yorku. Po pristanku na newyorškem letališču in po opravljenih mejnih formalnostih srečanje z vodnikom in privatni prevoz na Manhattan. Nastanitev v izbranem hotelu **** in sprehod po osvetljenem mestu v spremstvu vodnika… Prenočevanje.
DRUGI DAN: NEW YORK
Dopoldne sledi peš ogled New Yorka. Zgornji in Spodnji Manhattan, Lincolnov in Rockefellerjev center, univerza Columbia, Harlem in razkošna 5. Avenija, Times Sqare, Kitajska četrt, Little Italy, poslovni center okrog Wall streeta… so samo nekatere točke na 5. urnem ogledu mesta. Seveda boste obiskali tudi »ground zero«, kjer sta stala »dvojčka«… Popoldne peš in z javnimi prevoznimi sredstvi nadaljevanje spoznavanja New Yorka v spremstvu vodnika, zvečer pa sledi obisk Empire State Building in pogled s terase na večerni, osvetljeni New York. Prenočevanje.
TRETJI DAN: NEW YORK
Prosto v New Yorku. Predlagamo (doplačilo): obisk Kipa Svobode (prevoz s podzemno železnico do Batery parka in z ladjo na Liberty island), Združenih narodov ali katerega od številnih muzejev (npr. Metropolitanski muzej umetnosti, guggenheimov muzej, muzej moderne umetnosti MOMA, naravoslovni muzej z izredno zbirko dinozavrov, nekaj časa pa naj bo namenjenega tudi priložnostnim nakupom. Kot opcijo lahko tudi izberete “nakupovalno turo”, ki vključuje prevoz v New Jersey in obisk nakupovalnega središča Woodburry. Zvečer pa si lahko ogledate katero od gledaliških predstav na Broadwayu ali obiščete številne jazz lokale, po katerih je znan New York. Prenočevanje.
ČETRTI DAN: NEW YORK – BENETKE
Zgodaj zjutraj možnost teka po Centralnem parku, nato pa dopoldan sledi ogled Harlema: Če bodo dopuščale možnosti, obisk ene izmed cerkva in ogled obreda. Še nekaj časa bo ostalo za zadnje nakupe. Popoldne privatni prevoz na letališče in polet v Benetke.
PETI DAN: BENETKE – LJUBLJANA
Zjutraj pristanek na letališču Marco Polo v Benetkah in nadaljevanje v lastni režiji do doma.

 

Splošni pogoji in navodila: so sestavni del vseh navedenih aranžmajev in so na voljo na vseh prodajnih mestih kot posebna priloga. Skladno z 900. in 902. členom Obligacijskega zakonika, si pridržujemo pravico do spremembe cene, v kolikor pride do spremembe cen prevoznikov, menjalnih tečajev oziroma do odpovedi potovanja, če se ne prijavi vsaj najmanjše število potnikov, potrebno za izvedbo potovanja.

Poleti so predvideni z letalsko družbo Brussels Airlines in Swiss, DELTA, Alitalia, Air France – KLM ali IBERIA iz Benetk ;pridružujemo si možnost spremembe letalskega prevoznika in letališča v primeru prezasedenosti kapacitet, sprememb voznih redov ali ugodnejših variant z ostalih letališč. Vozni redi, spremembe ali morebitne zamude so izključno v pristojnosti letalskih prevoznikov. O morebitnih spremembah bodo potniki obveščeni.


Pošlji povpraševanje

27. 04. - 02. 05.
20. 04. - 25. 04.


1199 €

 

 


V CENI JE VKLJUČENO: letalski prevoz Benetke – New York – Benetke, letališke in varnostne pristojbine, tri nočitve v hotelu 4* na Manhattnu, v dvoposteljnih sobah TWC, privatni prevoz letališče – hotel – letališče v New Yorku, državne pristojbine, ogledi po programu brez vstopnin, spremstvo slovenskega vodnika, vodenja in stroške organizacije potovanja.


DOPLAČILA:
napitnine (vodniku na poti) 35 USD
Vstopnina na Empire bldg ali nov WTC 32 USD
Vstopnina na Statue of Liberty – Kip Svobode 19 USD
podzemna železnica. 2,5 USD na vožnjo
Enoposteljna soba: 310 € – ob prijavi