Turistična agencija OjlaTuristična agencija Ojla
Forgot password?

Na obisku pri gorskem zdravniku

Zakaj z Ojlo h Gorskem zdravniku?
Zato, ker vas bomo popeljali v ordinacijo dr. Martina Gruberja.
Zato, ker boste videli najbolj bohotne peralgonije pod Alpami.
Zato, ker vam bomo povedali kje se skriva Wilder Kaiserski “kralj Matjaž”.
Zato, ker si bomo vzeli čas in cel dan posvetili potem gorskega zdravnika.
Špica nadaljevanke Gorski zdravnik prikaže izjemno gorovje Wilder Kaiser (Divji cesar), ki s svojimi neukročenimi vrhovi vabi v svoje nedrje. Privoščite si obisk Tirolske, ki vas bo razveseljevala z gorami, zelenimi pašniki in bohotnimi pelargonijami, ki se bohotijo iz lesenih okenskih polic.
Dobrodošli v vasici gorskega zdravnika, našemu cilju na 850m nadmorske višine vasici Going. Tu si bomo ogledali prizorišča iz snemanja: baročno cerkev, fontano in gostilno “gasthof Wilder Kaiser”( ki pa je le zunanja kulisa).Sprehodili se bomo do župnišča, ki se v čast serije prelevi v lekarno. Nekaj prostega časa namenjenega za osvežitev, nakup spominka ali slikanje ob silhueti krčmarice Natalije O’Hara, ki v nadaljevanki meša glave bratov Gruber.
Čas bo kot nalašč za kosilo v idilični restavraciji, kjer snemajo notranje prizore iz gostišča (V kolikor bi ravno v času obiska v notranjosti potekalo snemanje, smo za vas izbrali odlično restavracijo v objemu gora)
Naslednja točka bo Ellmau. Vasica v kateri ljubi in zdravi dr. Gruber. Povzpeli se bomo na hribček, kjer se nahaja idilična zdravstvena ordinacija. Prijazen bivši župan nam bo razkazal ordinacijo, nas popeljal vse do trgovine s spominki in nam povedal vse o zgodovini hiše/ordinacije. Sledi sprehod po vasici in nekaj prostega časa za popoldansko kavo.
Slovo od idilične pokrajine in pot domov.

Nagradni natečaj Svet je lep
Natečaj traja od 12. februarja do 15. novembra 2017

Pričakujemo posnetke narejene na izletu, potovanju…
Glavna nagrada: 2 dnevni izlet v Bratislavo 16. decembra 17
Tolažina nagrada: enodnevni predpraznični izlet po izbiri

VEČ


Pošlji povpraševanje

14. 08.
26. 08.
16. 09.


55 €


prevoz z nadstandardnim turističnim avtobusom, ogled »Bergdoktorhaus«, v kolikor bo možen ogled notranjosti ordinacije vam jo bo zagotovil vodnik , zunanje oglede po programu, cestnine, parkirnine, organizacijo in vodenje izleta.


Malenkosti, ki niso vključene: kosilo 10€/osebo, 5€ doplačilo za sprednje sedeže, 5€ zavarovanje riziko odpovedi